Η ελληνικη ρομ της κοινότητας υποστηρίζει quick charge;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Υπάρχει οδηγός για downgrade?
-
Που είσαι και που θέλεις να πας;
Γενικά πρέπει να ξεκλειδώσεις και να φλασαρεις fastboot με το miflash.
Δώσε λεπτομέρειες για οδηγίες... -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Νόμιζα πως δεν υποστήριζε quick charge το κινητό αλλά απ ότι είδα πρέπει να υποστηρίζει τελικά. -
Ενας καλός φορτιστής με ένα σωστό καλώδιο θα αποδώσουν όσο επιτρέπει η συσκευή σου. Αυτό είπα. Πιο γρήγορα από ότι επιτρέπει η συσκευή σου δεν γίνεται. Πιο αργή φόρτιση θα έχεις, αν χρησιμοποιείς λάθος φορτιστή ή κακό καλώδιο.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Που είσαι και που θέλεις να πας;
Γενικά πρέπει να ξεκλειδώσεις και να φλασαρεις fastboot με το miflash.
Δώσε λεπτομέρειες για οδηγίες...
-
@mylw_4
Εισαι λοιπόν με official, αν κατάλαβα καλά. Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις μέσα από τον updater την official stable. Δεν ξέρω αν θα περάσει. Πρόσεξε ότι θα γίνει factory reset.
Εδώ ο οδηγός από τη Xiaomi.
Xiaomi MIUI Official Forum
Το καλλίτερο είναι να ξεκλειδώσεις και μετά κάνεις ότι θέλεις. Με miflash μπορείς να περάσεις όποια θέλεις.
Αν είσαι με ελληνική xtrv ή aroma dev περνάς την ελληνικη xtrv ή aroma stable μέσω twrp και κάνεις factory reset.
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable -
Παιδιά μια βοήθεια.Xiaomi redmi note 4 clobal με τηνb20. Πρόβλημα με το internet. Μόλις προσπαθείς να μπεις σέρνεται.Μολις του κάνεις επανεκκίνηση συνέρχεται για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια.Το ίδιο και με δεδομένα και με wi fi.Το κάνει μάλλον από την ημέρα αγοράς του.Το τηλέφωνο είναι της αδελφής μου.Εχει κάποιος κάποια ιδέα ή το πάμε πίσω στο κατάστημα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε σε κανέναν η σημερινή; Εμένα μου ήρθε και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το κινητό γιατί δεν έβγαινε το πληκτρολόγιο..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα