Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
      Δεν το έχω εγώ το τηλέφωνο τώρα αλλά ξέρω ότι φοράει την τελευταία και είναι κανονική όχι μαϊμού. Μήπως θα βοηθήσει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Μου έστειλε φώτο

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H amalag έγραψε:

Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε σε κανέναν η σημερινή; Εμένα μου ήρθε και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το κινητό γιατί δεν έβγαινε το πληκτρολόγιο..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      από που δεν έβγαινε? ?(
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H amalag έγραψε:

Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε σε κανέναν η σημερινή; Εμένα μου ήρθε και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το κινητό γιατί δεν έβγαινε το πληκτρολόγιο..

από που δεν έβγαινε? ?(
      Το πρώτο που εμφανίστηκε ήταν ένα παράθυρο που έλεγε ότι πρέπει να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό mi. Για να γίνει αυτό έπρεπε να συνδεθώ σε δίκτυο. Αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με wifi. Όταν πήγα να περάσω τον κωδικό μου, δεν έβγαινε το πληκτρολόγιο για να το κάνω. Και κολλούσε εκεί...

Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
    • @amalag υπάρχει θέμα, από προτροπή του @MIUI_ART

Κάνε προσωρινά εγκατάσταση την προηγούμενη Version.
      Κανονικά εφόσον σου βγάζει πληκτρολόγιο στον κωδικό για ξεκλείδωμα θα πρέπει να σου βγάζει και για το WiFi.
      Περίεργο κόλλημα..

Πρώτα πρέπει να ενεργοποιήσεις το Wifi από την επιλογή (Πλήκτρο) που έχει κάτω στην οθόνη που σου αναφέρει για το κλείδωμα, και αφού συνδεθείς στο Internet μετά να βάλεις τον κωδικό για το Mi-Account.

Το κοιτάνε...
    • μόνο ένα μεγάλο σκουλήκι κατάφερε και το ξεπέρασε ανώδυνα!!

(είχε προκάμει όμως και είχε κρατήσει backup την προηγούμενη)

WormHole
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H amavroudis έγραψε:

@amalag υπάρχει θέμα, από προτροπή του @MIUI_ART

Κάνε προσωρινά εγκατάσταση την προηγούμενη Version.
      Κανονικά εφόσον σου βγάζει πληκτρολόγιο στον κωδικό για ξεκλείδωμα θα πρέπει να σου βγάζει και για το WiFi.
      Περίεργο κόλλημα..

Πρώτα πρέπει να ενεργοποιήσεις το Wifi από την επιλογή (Πλήκτρο) που έχει κάτω στην οθόνη που σου αναφέρει για το κλείδωμα, και αφού συνδεθείς στο Internet μετά να βάλεις τον κωδικό για το Mi-Account.

Το κοιτάνε...
      Το ξέρω ότι πρέπει να ενεργοποιήσω πρώτα το wifi αλλά δε βγάζει πληκτρολόγιο

• Διαφήμιση
    • Εάν έχεις κάποιο back up παλιάς rom θα ανακάμψει η συσκευή.
      Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στην global beta 8.3.8 oreo Mi5. Κλείδωσε η συσκευή και το μήνυμα στα αγγλικά έλεγε να περάσω τον κωδικό του Mi Account - τον πέρασα αλλά δεν τον δέχτηκε γιατί ζήτησε σύνδεση με δίκτυο wifi. Με πήγε στα δίκτυα wifi - πάω να βάλω τον κωδικό αλλά πληκτρολόγιο δεν υπάρχει ή καλύτερα να πω δεν εμφανίζεται. Προσπάθησα αρκετές φορές και με επανεκκινήσεις τίποτα. Αποφάσισα να γυρίσω πίσω σε nougat rom αλλά το πρόβλημα συνέχιζε. Ευτυχώς για πρώτη φορά κράτησα back up πριν την εγκατάσταση μιας rom το έκανα επαναφορά μέσω twrp και σώθηκα.
      @amalag
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Εάν έχεις κάποιο back up παλιάς rom θα ανακάμψει η συσκευή.
      Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στην global beta 8.3.8 oreo Mi5. Κλείδωσε η συσκευή και το μήνυμα στα αγγλικά έλεγε να περάσω τον κωδικό του Mi Account - τον πέρασα αλλά δεν τον δέχτηκε γιατί ζήτησε σύνδεση με δίκτυο wifi. Με πήγε στα δίκτυα wifi - πάω να βάλω τον κωδικό αλλά πληκτρολόγιο δεν υπάρχει ή καλύτερα να πω δεν εμφανίζεται. Προσπάθησα αρκετές φορές και με επανεκκινήσεις τίποτα. Αποφάσισα να γυρίσω πίσω σε nougat rom αλλά το πρόβλημα συνέχιζε. Ευτυχώς για πρώτη φορά κράτησα back up πριν την εγκατάσταση μιας rom το έκανα επαναφορά μέσω twrp και σώθηκα.
      Είναι πρόβλημα που προκύπτει εντελώς τυχαία και προέρχεται από κάποιο Bug της Source ROM καθώς αναφέρθηκε και στο επίσημο φόρουμ της en.miui.com.
      Μπορείς όμως να το ξεπεράσεις σχετικά εύκολα αν κάνεις τα παρακάτω.

Στο παράθυρο που σου βγάζει για εισαγωγή του Password του Mi-Account και εμφανίζεται το πληκτρολόγιο, βάλε τον κωδικό του Wifi.
      Πάτα πάνω στον κωδικό που έγραψες σταθερά μέχρι να σου βγάλει την επιλογή Αντιγραφή (Copy).
      Μετά πηγαίνεις στο παράθυρο που σου ζητάει κωδικό WiFi, και πατώντας σταθερά πάνω στο πεδίο που πρέπει να βάλεις κωδικό, θα σου βγάλει επιλογή επικόλλησης (Paste).
      Βάζεις με αυτό τον τρόπο τον κωδικό, και αφού συνδεθεί στο WiFi, μπορείς να βάλεις τώρα τον κωδικό του Mi-Account κανονικά από το πληκτρολόγιο και να σου ξεκλειδώσει.

Μετά δεν θα έχεις κανένα άλλο πρόβλημα. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Εάν έχεις κάποιο back up παλιάς rom θα ανακάμψει η συσκευή.
      Είναι πρόβλημα που προκύπτει εντελώς τυχαία και προέρχεται από κάποιο Bug της Source ROM καθώς αναφέρθηκε και στο επίσημο φόρουμ της en.miui.com.
      Μπορείς όμως να το ξεπεράσεις σχετικά εύκολα αν κάνεις τα παρακάτω.

Στο παράθυρο που σου βγάζει για εισαγωγή του Password του Mi-Account και εμφανίζεται το πληκτρολόγιο, βάλε τον κωδικό του Wifi.
      Πάτα πάνω στον κωδικό που έγραψες σταθερά μέχρι να σου βγάλει την επιλογή Αντιγραφή (Copy).
      Μετά πηγαίνεις στο παράθυρο που σου ζητάει κωδικό WiFi, και πατώντας σταθερά πάνω στο πεδίο που πρέπει να βάλεις κωδικό, θα σου βγάλει επιλογή επικόλλησης (Paste).
      Βάζεις με αυτό τον τρόπο τον κωδικό, και αφού συνδεθεί στο WiFi, μπορείς να βάλεις τώρα τον κωδικό του Mi-Account κανονικά από το πληκτρολόγιο και να σου ξεκλειδώσει.

Μετά δεν θα έχεις κανένα άλλο πρόβλημα. :thumbsup:
      Ευχαριστώ, το είχα σκεφτεί πριν μου το πεις και έπαιξε. Πάντως η rom πρέπει να έχει τα θεματάκια της γιατί ήδη είχα επανεκκινήσεις στο άσχετο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σε όλο το team.Όντως έχει θέμα η καινούργια ρομ όπως ανέφερα και στο topic του φόρουμ.Και εγω ξαναγύρισα σε 8.3.1 απο eu και china.Δεν ξέρω αν θα βγεί η xtrv 8.3.8 eu και china απο την ομάδα,με διόρθωση του bug (ήχου μικροφώνου σε ανοιχτή ακρόαση)..