Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Δεν χρειάζεται. Μια χαρά είσαι. Θα σου δωθεί η ευκαιρία σε μεταγενέστερη εγκατάσταση.
-
έχω την 8.3.8 global dev και δεν συνδέεται με τίποτα στο wifi extender ενώ πριν όλα οκ. η μπαταρία καλύτερη από την προηγούμενη αλλά το fingerprint είναι χάλια! τις πιο πολλές φορές δεν το δέχεται!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Για το Internet , απενεργοποίησε το DHCP και δώσε καρφωτή ip να παίρνει από το συγκεκριμένο δίκτυο.
-
ok
η ρυθμιση μετά από πόσα λεπτά θα ζητάει κωδικό πιν (όχι της σιμ, του κινητού) που δι@ολο είναι και δεν την βλέπω;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Κλειδωμα οθόνης..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παίδες το ΣΚ θα κάνω το factory reset όπως μου είπατε για τα προβλήματα που παρατήρησα με την τελευταία αναβάθμιση.
Επειδή δεν έχω ξανακάνει θέλω να ρωτήσω αν:
1. Κλειδώνει το fastboot;
2. Μπορώ να περάσω την τελευταία developer 8.3.8 (Beta) που έχω και τώρα;
3. Μετά το factory reset αν περάσω την 8.3.8 θα μπορώ να συγχρονίσω κανονικά τα sms από το MI Backup? -
1) ο bootloader, ΟΧΙ.
2) Κανοντας FR, παραμένει κ μπουταρει στην έκδοση που έχεις τώρα.
3) ΝΑΙ, αν ελέγξεις τώρα τον συγχρονισμό του mi account σου κ δεις ότι δουλεύει στο φουλ! (Κράτα κ ένα αντίγραφο της αρχικής οθόνης σου κλπ) μέσα από "ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/ αντίγραφα κ επαναφορά/ τοπικά αντίγραφα".Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Κλειδωμα οθόνης..
Το...sleep δεν θέλεις?!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
όχι. υπήρχε ρύθμιση που σου έλεγε μετά από πόσα λεπτά θες να κλειδώνει η οθόνη πχ με πιν. όχι αμέσως. την βγάλανε;; οποίος γνωρίζει ας μας πει είμαι με global beta 8.3.8
@fuorigioco1981
Settings, Lockscreen & Password, set lock screen, require password
Εκεί διαλέγεις αν θα κλειδώνει αμέσως ή ορίζεις χρονικό περιθώριο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα