Δεν είχα θήκη. Κ εκείνη την μέρα θα έπαιρνα. Bad luck!Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Από ενδιαφέρον για τα δικά μας κινητά.
Είχες θήκη αν ναι ποια.
Είχες προστατευτικό τζαμάκι αν ναι ποιο.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εγω το έχω όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και μου βγάζει στο boot pattern και κάθε φορά ενεργοποιώντας την οθόνη δακτυλικό.
αφαίρεσαν την 4η επιλογή "Require password" που ορίζεις μετά από πόσα λεπτά θα ζητάει το pin. Προφανώς το είχα στο Ποτέ.
Ούτε στη rom από xiaomi.eu υπάρχει πλέον. Ήταν βολική ρύθμιση ειδικά όταν το κινητό είναι ακουμπισμένο και θες να το
ξεκλειδώνεις συχνά και παράλληλα θες να έχεις ενεργό το fingerprint για τις διάφορες εφαρμογές. -
-
Υπάρχει"θέμα" με τα θέματα από την Xiaomi. Γύρισε το Region σε Ινδία και μπορείς να τροποποιήσεις...
-
-
Τα έχει απαγορεύσει η Xiaomi. Για όλους, τα παιδιά δουλεύουν πάνω σε λύση.
-
Εντάξει δεν με καίει κιόλας απλά είχα απορία... Αν βάλω τα θέματα που έχω κατεβασμένα θα έχω κάποιο πρόβλημα?
-
Οχι, αν γυρίσεις το region σε Ινδία τα αλλάζεις και μετά το γυριζεις πάλι σε Ελλάδα και συνεχίζεις.
-
-
Ο/H Darap21 έγραψε:
Εντάξει δεν με καίει κιόλας απλά είχα απορία... Αν βάλω τα θέματα που έχω κατεβασμένα θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Ο @amavroudis σου λέει ότι αν αλλάξεις το region σε Ινδία θα ενεργοποιηθεί η εφαρμογή και θα μπορείς να κατεβάσεις και άλλαYou may think you can fly - but you better not try -
Παντος νομίζω ότι οι προηγούμενες ρομ ήταν καλύτερες. Μετά που βασίζονται σε global όλο κάτι ψιλοθεματακια έχουν
-
Ο/H Darap21 έγραψε:
Δεν κάνει να βάζω θέματα η απλά υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα