Δεν βοήθησες καθόλου...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Για το ποιά rom θα αποφασίσεις να βάλεις, είναι καθαρά δικό σου θέμα και εξαρτάται από το πόσο θες να ασχολείσαι.
Από το email που σου ήρθε θα κατεβάσεις τη rom που επιθυμείς για να έχεις ΟΤΑ.
Η aroma είναι η ίδια rom με την xtrv, απλά διαθέτει τον aroma installer, που σου επιτρέπει να την παραμετροποιήσεις, πριν την εγκατάσταση.
Όποιον οδηγό και να ακολουθήσεις (πχ. Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO), κρατάς backup, θα βάλεις το τελευταίο twrp για τη συσκευή σου από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI, σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο, θα κάνεις factory reset μέσα από το twrp και θα φλασάρεις τη rom που επέλεξες. -
-
-
οταν λες factory reset μεσα απο twrp τι επιλεγω ακριβως?
κατεβασα το 8.3.15 aroma το οποιο θα φλασαρω .
τα ota θα τα λαμβανω κανονικα στην συνεχεια? -
-
-
Εαν θες να προχωρήσεις χωρίς να περιμένεις το email, δες στις εικόνες του οδηγού τι πρέπει να κάνεις. Το wipe data, cache και dalvic/art cache είναι το ίδιο με το factory reset.
Δες τον οδηγό, αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ρωτάς, αλλά είναι πολύ αναλυτικός: Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO -
εγινε το φλασαρισμα εμεινε στην εικονα που δουλευουν οι 3 τελιτσες και μου εβγαλε
μνμα οτι η συσκευη εχει κλειδωθει στο ανοιγμα ρυθμισεων wifi δεν με αφηνει να βαλω κωδικο
δεν βγαζει να πληκτρολογησω...
τι κανω?
στο background η συσκευη ειναι ανοιχτη δειχνει ωρα κλπ απλα ειναι στην φαση που θελει pin καρτας,
αλλα μπροστα βγαζει το μνμα ασφαλειας για τον λογαριασμο μου
θελει να κανω ενεργοποιηση συσκευης αλλα δεν εχω προσβαση να βαλω κωδικο wifi....
κατω κατω ειχε βγαλει ενα μνμα για usb debug errors yes or no αλλα δεν πατησα κατι...
και μετα εβγαλε την κλειδωμενη εικονα... -
Δηλαδή την οτα την πουλάτε μονο
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
...και την τρέλα επίσης...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να τα χαιρεστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-