Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H theopan έγραψε:

Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Μαγκες μια ερώτηση. Ενδιαφερομαι για αντικατάσταση οθόνης ενός xiaomi redmi note 3 για φίλο. Ξέρουμε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να αλλάζει οθόνες εννοείται επί πληρωμή και να είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ προκαταβολικά και sorry για το offtopic!
      Το ερώτημά σου πρέπει να πας στο ανάλογο section του Note 3 να το θέσεις. Και δεν είναι παρατήρηση αυτό όσο συμβουλή γιατί εκεί ασχολούνται με τη συγκεκριμένη συσκευή και ίσως να ξέρουν. Γενικά το πρόβλημα δεν είναι να βρεις μαγαζί να κάνει την τοποθέτηση. Έχεις γεμίσει ο τόπος πλέον "service κινητών". Οθόνη καλής ποιότητας να βρεις είναι το δύσκολο έως ακατόρθωτο...

Καλημερα, δεν το πηρα ως παρατηρηση καταλαβαινω πως το λες.
    • Υπάρχει ένα ΠακιστανικοΙνδικό Σκρουτζομάγαζο Σωκράτους 22 στην Ομόνοια πήγαινε και κόψε κίνηση. Αν θυμάμαι καλά έχει γύρω στα 30€ αγορά και 50€ αν στο τοποθετήσουν.
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Καλησπέρα σας. Τι εαρμογές must have εκτός root έχει να προτείνει η παρέα; Εγώ συνήθως βάζω το avast το comodo και το es Explorer. Θα εκτιμούσα προτάσεις σε κάθε είδος. Κυρίως θέλω να βρω έναν αξιόπιστο browser που θα κάνει οικονομία και θα κόβει όσο πιο πολλές διαφημίσεις.
      Βάλε τον Sasmung ή τον Yandex browser που έχουν ενσωματωμένο ad block το Adguard content blocker σαν επέκταση (το βρίσκεις από το play store και αυτό) ή μπορείς να βάλεις και άλλα ad blocker που σε προτείνουν αυτοί οι browsers (το βλέπεις στις ρυθμίσεις τους).

Τα antivirus πέτα τα. Δεν χρειάζονται και σου τρώνε μνήμη και μπαταρία.
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για τις προτάσεις :thumbup: . Αλήθεια μόλις μου θύμησες μια απορία που έχω χρόνια. Δεν υπάρχουν ιοί με την κλασσική έννοια του όρου στα Android? Τι κακόβουλα μπορεί να μπουν στο κινητό κ πως μπορώ να τα αναχαιτισω; Το comodo το έβαζα ως firewall.
    • Παρεμπιπτόντως το κινητάκι μου κάθε μέρα το αγαπάω και πιο πολύ. Δηλώνω πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Βέβαια μάλλον δεν έχω και μέτρο σύγκρισης αφού το προηγούμενο τηλέφωνο μου είναι το Samsung Grand prime που έχει βγει μεν σκυλί αλλά είναι πολύ αδύναμο.
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Ευχαριστώ για τις προτάσεις :thumbup: . Αλήθεια μόλις μου θύμησες μια απορία που έχω χρόνια. Δεν υπάρχουν ιοί με την κλασσική έννοια του όρου στα Android? Τι κακόβουλα μπορεί να μπουν στο κινητό κ πως μπορώ να τα αναχαιτισω; Το comodo το έβαζα ως firewall.
      Καλημερα. Πάντου διαβαζω οτι αν βαζεις apps απο το play store δεν υπαρχει προβλημα με ιους στο android. Επισης το MIUI εχει ενσωματωμενο antivirus (στην ασφαλεια) οποτε δεν χρειαζεται αλλο.
    • @Paris 2018 όχι δεν υπάρχουν ιοί με την κλασσική έννοια και αυτό οφείλεται κατά βάση στο σύστημα διαχείρισης δικαιωμάτων που υπάρχει..

Οσον αφορά τώρα το Comodo = firewall (πρόσεξε όμως ΜΟΝΟ σαν firewall) για μενα αφησε το. Εϊναι μια χαρά...
    • Διαφήμιση
    • καλημερα στην παρεα, οπως ειχα γραψει πριν 2-3 μερες πηρα το κινητο στη συζηγο (2016102) , επειδη το δικο μου s6 samsung του χαλασα την οθονη στην προσπαθεια να αλλαξω την μπαταρια, καλυτερα βεβαια διοτι μου χε σπασει τα νευρα η μπαταρια ειχα φτασει να το φορτιζω 2-3 φορες την μερα , εφιαλτης , σκεφτομαι να παρω και γω το ιδιο. Με 2 μερες μετριας χρησης μπαταρια στο 77% το εβλεπα και ετριβα τα ματια μου....... το ερωτημα ςιναι να περιμενω για το note 5αρι ή να παρω αυτο (διοτι δεν ξερω και σε τι τιμη θα ερθει). Το μοντελο οπως προειπα ειναι το 2016102, χτυπαω το ιδιο αν ειναι και καταληξω σε αυτο σωστα ?? Δεν ψαχνω για το 4x, η 800 μπαντα δεν με ενδιαφερει. Αρχη και τελος μου ειναι η μπαταρια. Αμα καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτι. Καλο πασχα να χουμε με υγεια ααααααα και κατι ακομα, oreo 8 θα παρει το 4αρι ???
    • Στη σύζυγο έχεις πάρει το Mido με την μπάντα Β20 δηλαδή 800 Mz.
      Αυτή η μπάντα έχει αρχίσει και εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και στην περιοχή μου (Ανατολική Αττική) έχει κυριαρχήσει τουλάχιστον στη Vodafone).
      Πάρε ίδιο και εσύ εάν σε ενδιαφέρει η αυτονομία και δεν είσαι βαρεμένος με την φωτογραφία κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτισμού.
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Ραγδαία είναι η εξάπλωση χρήσης της Β20 σε όλους τους παρόχους πλέον. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η συνδεσιμότητα σε 4G (γιατί μπορεί και να μην τον νοιάζει) επιβάλλεται να έχει συσκευή που υποστηρίζει Β20.
    • ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας. 1) Το 5αρι τι λετε αξιζει να περιμενω ? Και ποτε πιστευετε θα ερθει.

2) Oreo θα παρει το mido ??

3) γιατι στης γυναικας μου ζητησε αναβαθμιση 9.2.1 και σε ενος φιλου παλι mido 2016102 την 9.5.4? Και τα 2 απο infoquest
    • Διαφήμιση
    • Το Mido στα μαγαζιά έχει 120-130€ και είναι σαν το Note 4Χ της Infoquest. Αν ασχολείσαι με τη φωτογραφία το Note 5. Σύγκριση