Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Άρα και μια ερώτηση ακόμα καλοί μου και υπομονετικοί συμφορουμιτες! ^^ Δε μπορώ με τίποτα να κάνω τις Bluetooth συσκευές μου να βγάλουν ήχο πολυμέσων. Έχω το Plantronics 50 και τα ασύρματα ακουστικά soundblaster Jam και δε γίνεται τίποτα. Μόνο ο ήχος κλήσης περνάει είτε έχω την επιλογή στις ρυθμίσεις ανοικτή είτε την έχω κλειστή. Καμία ιδέα ;
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Άρα και μια ερώτηση ακόμα καλοί μου και υπομονετικοί συμφορουμιτες! ^^ Δε μπορώ με τίποτα να κάνω τις Bluetooth συσκευές μου να βγάλουν ήχο πολυμέσων. Έχω το Plantronics 50 και τα ασύρματα ακουστικά soundblaster Jam και δε γίνεται τίποτα. Μόνο ο ήχος κλήσης περνάει είτε έχω την επιλογή στις ρυθμίσεις ανοικτή είτε την έχω κλειστή. Καμία ιδέα ;
      Εγώ με το Plantronics Explorer ML10 (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) ακούω κανονικά μουσική. Δεν ακούω τους διαφορετικους ήχους κλήσης που έχω βάλει σε κάποιες επαφές.
      Δεν ξέρω αν βοήθησα.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Ευχαριστώ για τις προτάσεις :thumbup: . Αλήθεια μόλις μου θύμησες μια απορία που έχω χρόνια. Δεν υπάρχουν ιοί με την κλασσική έννοια του όρου στα Android? Τι κακόβουλα μπορεί να μπουν στο κινητό κ πως μπορώ να τα αναχαιτισω; Το comodo το έβαζα ως firewall.
      Καλημερα. Πάντου διαβαζω οτι αν βαζεις apps απο το play store δεν υπαρχει προβλημα με ιους στο android. Επισης το MIUI εχει ενσωματωμενο antivirus (στην ασφαλεια) οποτε δεν χρειαζεται αλλο.
      Μπορεί να μην υπάρχουν ιοί με την κλασσική έννοια και όπως είπε ο @Bodai αυτό οφείλεται κατά βάση στο σύστημα διαχείρισης δικαιωμάτων που υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ιοί. Μάλιστα οι μολυσμένες εφαρμογές σου ζητούν να δώσεις δικαιώματα (δεν έχει νόημα να κρύψουν ιό μέσα σε εφαρμογές που δεν ζητούν δικαιώματα), που φυσικά είναι πολύ εύκολο να τα δώσεις αν δεν είσαι υποψιασμένος αλλά και να είσαι άνετα μπορείς να τη πατήσεις. Μην ξεχνάμε ότι το android όπως και τα windows είναι τα πιο δημοφιλή λειτουργικά. Το play store έχει σύστημα ελέγχου για ιούς και αν κατεβάζεις από εκεί είσαι αρκετά ασφαλής (φυσικά 100% δεν μπορείς να είσαι ;) ). Το miui έχει antivirus και μάλιστα χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά sources αλλά δεν είναι να το εμπιστεύεσαι αν κατεβάζεις apk, δηλαδή όχι από το play store αλλά από διάφορα sites (κοίτα κι εδώ). Για να είσαι όσο γίνεται πιο ασφαλής πρέπει να κάνεις χρήση antivirus, να μην επισκέπτεσαι sites που δεν γνωρίζεις ή δεν εμπιστεύεσαι, να κόψεις τις διαφημίσεις ώστε να μην πατήσεις κατά λάθος πάνω σε κάποια επικίνδυνη, κάνεις τα updates, κτλ. Το να κάνεις χρήση firewall δεν είναι κακό αν και στο android το θεωρώ υπερβολή (βέβαια εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις).
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Τελικά η ενημέρωση που ήρθε χτες, ήταν για το app vault. Όχι του συστήματος. Αλλά όντως από nightly γύρισε σε stable.
    • Οσοι ειστε σε 9.2.1.0 προτεινω να καθισετε ως εχει ακομα κι αν δειτε update,μεχρι τουλαχιστον να ξεκαθαρισει το τοπιο και βγει μια stable επισημως.Γιατι τωρα εγω ας πουμε που ειμαι σε stable, αμφιβαλλω αν οντως ειναι αφου αλλαξε απο nightly απο μονο του και οχι μεσω καποιας αναβαθμισης.Δλδ ειναι σαν να αλλαξαν μονο την λεξη.
      Θεματα με την μπαταρια δεν εχω κανενα οπως εχω δει να αναφερεται και αλλου.
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Άρα και μια ερώτηση ακόμα καλοί μου και υπομονετικοί συμφορουμιτες! ^^ Δε μπορώ με τίποτα να κάνω τις Bluetooth συσκευές μου να βγάλουν ήχο πολυμέσων. Έχω το Plantronics 50 και τα ασύρματα ακουστικά soundblaster Jam και δε γίνεται τίποτα. Μόνο ο ήχος κλήσης περνάει είτε έχω την επιλογή στις ρυθμίσεις ανοικτή είτε την έχω κλειστή. Καμία ιδέα ;
      Καλημερα. Στις ρυθμισεις bluetooth, εκει που ειναι η λιστα των συνδεδεμενων συσκευών, σε καθε συσκευη δεξια εχει ενα βελακι. Το πατας και βλεπεις επιλογες για το ποιοι ηχοι να περνανε ή όχι.
    • παιδια ψαχνω θηκη για το note 4, ρωτησα για την smart view flip case αλλα την βρισκω μονο χρυσο. Μαυρο θελω. Υπαρχει της nilkin αλλα λενε οτι δεν κλεινει το καπακι τελεια οποτε δεν λειτουργει εξωτερικα και καλυπτει και το λαμπακι ειδοποιησεων, τι προτεινετε?

Ευχαριστω εκ των προτερων
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:

παιδια ψαχνω θηκη για το note 4, ρωτησα για την smart view flip case αλλα την βρισκω μονο χρυσο. Μαυρο θελω. Υπαρχει της nilkin αλλα λενε οτι δεν κλεινει το καπακι τελεια οποτε δεν λειτουργει εξωτερικα και καλυπτει και το λαμπακι ειδοποιησεων, τι προτεινετε?

Ευχαριστω εκ των προτερων
      Μόλις παρέλαβα μια τέτοια σε γκρί χρώμα. Την αυθεντική της Xiaomi πήρα απο κατάστημα στην Αθήνα (με courier, δε μένω Αθήνα), δεν έχω όρεξη για αναμονή ενάμιση τουλάχιστον μήνα για να γλιτώσω 10€.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Γειά σας και πάλι.. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια ότι έχει πρόβλημα το yellow pages και να πατήσω αναφορά.. Πατάω αλλά. Τπτ... Το πρόβλημα με. Το Chrome παραμένει ακόμα.. Το έκανα διαγραφή κάθαρση και τπτ... Σκέφτομαι να κάνω φορματ μπας και και στρώσει... Τι να κάνω?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Alexandra1989 έγραψε:

Και μένα τα ίδια. Το σοβαρότερα θέμα όμως που με έχει εκνευρίζει απίστευτα είναι η κατανάλωση μπαταρίας. Η διάρκεια έχει πέσει στο ήμισυ σε σύγκριση με την προηγούμενη ρομ, πριν αναβαθμιστεί. Και να περιμένω, άγνωστο για πόσο, μήπως έρθει κανένα update, για να επιλυθει το πρόβλημα...
      H επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων θα βοηθούσε καθόλου σχετικά με την γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας που προέκυψε μετά το update;
    • Διαφήμιση