Όταν λες γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας, τι εννοείς; τι χρήση περίπου κάνεις και τι διάρκεια έχεις; μια ιδέα να καταλάβουμε.Ο/H Alexandra1989 έγραψε:
H επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων θα βοηθούσε καθόλου σχετικά με την γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας που προέκυψε μετά το update;Ο/H Alexandra1989 έγραψε:
Και μένα τα ίδια. Το σοβαρότερα θέμα όμως που με έχει εκνευρίζει απίστευτα είναι η κατανάλωση μπαταρίας. Η διάρκεια έχει πέσει στο ήμισυ σε σύγκριση με την προηγούμενη ρομ, πριν αναβαθμιστεί. Και να περιμένω, άγνωστο για πόσο, μήπως έρθει κανένα update, για να επιλυθει το πρόβλημα...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Με μετρια χρήση μόνο εφαρμογών όπως Facebook Internet, WI fι κλπ, ενώ η μπαταρία διαρκούσε 4 μέρες, τώρα μιάμιση μέρα με το ζόρι. Κι ακόμα κ σε κατάσταση αναμονής πιο γρήγορα πέφτει. Με ενεργοποίημενη την εξοικονόμηση μπαταρίας και ανενεργό τον συγχρονισμό.
-
Ο/H Alexandra1989 έγραψε:
Με μετρια χρήση μόνο εφαρμογών όπως Facebook Internet, WI fι κλπ, ενώ η μπαταρία διαρκούσε 4 μέρες, τώρα μιάμιση μέρα με το ζόρι. Κι ακόμα κ σε κατάσταση αναμονής πιο γρήγορα πέφτει. Με ενεργοποίημενη την εξοικονόμηση μπαταρίας και ανενεργό τον συγχρονισμό. -
Η 9.5.4.0 έχει δείξει κακή διαχείριση μπαταρίας και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
9.5.4.0 battery drain!! - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Λύση
1) το γυρίζεις μέσω factory reset σε global dev.
2) Περιμένεις την επόμενη ota αναβάθμιση.
3) Ξεκλειδώνεις bootloader , περνάς τους driver του @George Kaggelaris και φλασάρεις όποιαδήποτε global fastboot rom σε fastboot mode με mi flash 9.2 από την οποία ήσουν ευχαριστημένη.
4) Μετά το ξεκλείδωμα μπορείς να φλασάρεις TWRP by @geoanto555 και στην συνέχεια xtrv την custom rom του forum μας, μέσα από αυτό.
Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Η 9.5.4.0 έχει δείξει κακή διαχείριση μπαταρίας και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
9.5.4.0 battery drain!! - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Λύση
1) το γυρίζεις μέσω factory reset σε global dev.
2) Περιμένεις την επόμενη ota αναβάθμιση.
3) Ξεκλειδώνεις bootloader , περνάς τους driver του @George Kaggelaris και φλασάρεις όποιαδήποτε global fastboot rom σε fastboot mode με mi flash 9.2 από την οποία ήσουν ευχαριστημένη.
4) Μετά το ξεκλείδωμα μπορείς να φλασάρεις TWRP by @geoanto555 και στην συνέχεια xtrv την custom rom του forum μας, μέσα από αυτό.
Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.
Δεν είναι το ίδιο για όλους όπως φαίνεται... -
Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινησεις. Αλλά λόγω του ότι ειμαι άσχετη με αυτά[για την ακρίβεια κινέζικα μου φαίνονται
]... Λέω να μην πειραματιστω μόνη μου θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση ΟΤΑ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
-
Ο/H Alexandra1989 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινησεις. Αλλά λόγω του ότι ειμαι άσχετη με αυτά[για την ακρίβεια κινέζικα μου φαίνονται ]... Λέω να μην πειραματιστω μόνη μου θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση ΟΤΑ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
-
Ο/H DeineL Vian έγραψε:
Το μονο που εχω καταλαβει και ειναι σπαστικο,ειναι η απουσια ταπετσαριων (παντελως) ,ενω πριν ειχε, και η ελλειψη θεματων (εχει μονο 2 default).Η εναλλαγη σε stable,με τρομαζει καθως με την nightly θα περιμενα καποια διορθωση σε stable μεσω καινουριου update,ενω τωρα δεν ξερω τι να περιμενω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dentnick έγραψε:
Ο/H DeineL Vian έγραψε:
Το μονο που εχω καταλαβει και ειναι σπαστικο,ειναι η απουσια ταπετσαριων (παντελως) ,ενω πριν ειχε, και η ελλειψη θεματων (εχει μονο 2 default).Η εναλλαγη σε stable,με τρομαζει καθως με την nightly θα περιμενα καποια διορθωση σε stable μεσω καινουριου update,ενω τωρα δεν ξερω τι να περιμενω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H dentnick έγραψε:
Ο/H DeineL Vian έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσο πιο πολύ time on έχουμε σημαίνει και καλύτερη απόδοση μπαταρίας? από το 100% στο 20% πιο είναι το μέγιστο time on που έχετε δει? Παίζοντας παιχνίδια πιο είναι το μέγιστο που σας έχει κρατήσει? Και πόσες ώρες ήταν το παιχνίδι?
-
Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:
Όσο πιο πολύ time on έχουμε σημαίνει και καλύτερη απόδοση μπαταρίας? από το 100% στο 20% πιο είναι το μέγιστο time on που έχετε δει? Παίζοντας παιχνίδια πιο είναι το μέγιστο που σας έχει κρατήσει? Και πόσες ώρες ήταν το παιχνίδι?
Οσο αφορα τα παιχνιδια δεν εχω ιδεα γιατι δεν παιζω ποτε.
Καλη ανασταση καλο πασχα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα