Για να βγάλεις μεγάλο sot πρέπει να είσαι με το κινητό στο χέρι συνεχώς και με ανοιχτή την οθόνη. Καταγραφή είναι και όχι πρόβλεψη. π.χ. φορτίζεις στο 100% τώρα και ξεκινάς να έχεις την οθόνη αναμμένη και να "σκαλίζεις" ασταμάτητα για 8 ώρες. Μετά τις 8 ώρες το τηλέφωνο θα έχει γράψει 8 ώρες sot μεν θα μείνει από μπαταρία δε. Σε αυτή την περίπτωση το sot ισούται ουσιαστικά με το χρόνο stand by. Αν τώρα υποθέσουμε ότι φορτίζεις στο 100% σβήνεις την οθόνη και το αφήνεις idle (δεν το ακουμπάς καθόλου, δεν σε καλεί κανείς, δεν λαμβάνεις μηνύματα κλπ.) θα μείνει από μπαταρία μετά από 4 μέρες αλλά θα έχει γράψει sot 0 (ή σχεδόν 0). Εκεί καταλήγω μετά από παρατήρηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι το sot ως δείκτη αυτονομίας.Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:
Για να βγει sot 8 και 10 ωρες που αναφερουν παρα πολλοι πρεπει να μην υπαρχουν καθολου εγκατεστημένες εφαρμογες????
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Απλα εχω δει και σε 48 ωρες sot 9 ωρες. Και με παραξενευει που η περισσοτεροι idle λενε τρωει 1% καθε 3 ωρες, εγω δεν το καταφερνω αυτο
-
Πολλά παίζουν ρόλο. Αν έχεις εγκατεστημένες 50 εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια μόνο όταν τρέχουν, μπορεί να δεις και 1% κάθε 5-6 ώρες.
Αν έχεις εγκατεστημένες 5 εφαρμογές που αναζητούν συνέχεια -ή δέχεσαι- ειδοποιήσεις, δύσκολα να το δεις.
Εαν από αυτές τις 5, οι 2-3 είναι οι light εκδοχές των προγραμμάτων, θα έχεις μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
Εαν δεν υπάρχει κάποιο προβληματικό drain, η κατανάλωση μπαταρίας ακολουθεί τη λογική κατανάλωσης -με αναλογία και όχι απόλυτα- βενζίνης.
To σταμάτα/ξεκίνα, ac, υψηλές στροφές κλπ. έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση από ότι οδήγηση σε νορμάλ στροφές και χωρίς πολλά-πολλά έξτρα ή παρκαρισμένο το αμάξι και απλά να δουλεύει ο κινητήρας. -
Αντιλαβου, σε ευχαριστω. Και για την μπαταρια μας κραταμε το εγκατεστημενο ή αξιζει καποιο αλλο πρόγραμμα για έλεγχο
-
Εαν οι πληροφορίες που δίνει σε καλύπτουν, εννοείται.
Έξτρα πληροφορίες ή διάγνωση, μπορεί να χρειάζεσαι ένα πιο ειδικό πρόγραμμα ΑΛΛΑ, αν δεν συντρέχει λόγος, γλυτώνεις ένα ακόμη πρόγραμμα που θα τρέχει και θα καταναλώνει ενέργεια. -
Ενημερωτικα απο την 8.5.4 στην 9.2.1 stable και οι 2, η μπαταρια απο 4000 δειχνει 4100.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Έχεις Developer Rom. Από ότι είδα κατέβασες Stable. Θες να βάλεις Stable;
χμμ μάλλον από λάθος κατέβασα stable, τόσο καιρό βάζω developer.
Μπέρδεψα τα αρχεία!
Όπως και να έχει, θα χρειαστεί factory reset? -
-
Όχι την 8.3.8 xtrv είχες , πας για την τελευταία developer xtrv ,άρα με wipe cache και dalvik/art cache είσαι καλυμμένος.
-
Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τον chrome στις τελευταίες roms; Εμένα συχνά βγάζει οτι πήγε κάτι στραβά . Έχω την εντύπωση οτι φταίει το magisk (adaway) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό.
-
Ο/H msdx έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τον chrome στις τελευταίες roms; Εμένα συχνά βγάζει οτι πήγε κάτι στραβά . Έχω την εντύπωση οτι φταίει το magisk (adaway) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H msdx έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τον chrome στις τελευταίες roms; Εμένα συχνά βγάζει οτι πήγε κάτι στραβά . Έχω την εντύπωση οτι φταίει το magisk (adaway) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα