Δώστε τα φώτα στο λαό, πως γίνεται χωρίς να κάνω παραθέσεις; Να απαντάω βάζοντας στην αρχή το nickname αυτού στον οποίο απευθύνομαι;Ο/H amavroudis έγραψε:
Άλλη μια παράθεση και σκάει!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Ο/H tasvar έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Άλλη μια παράθεση και σκάει!!!
-
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την αίσθηση ότι με την 9.5.8. 0 το τηλέφωνο κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Από το πρωί στις 9 έχω μονίμως Bluetooth δεδομένα gps ανοιχτά και έχω χρησιμοποιήσει περίπου 2 ωρες το maps και είμαι στο 68% ενώ προχτές αντίστοιχα πρέπει να ήμουν κάπου στο 62-63 με ίδια χρήση. Θα μου πει κάποιος παρακαλώ τι είναι το sot;
-
Screen on time.
-
Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την αίσθηση ότι με την 9.5.8. 0 το τηλέφωνο κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Από το πρωί στις 9 έχω μονίμως Bluetooth δεδομένα gps ανοιχτά και έχω χρησιμοποιήσει περίπου 2 ωρες το maps και είμαι στο 68% ενώ προχτές αντίστοιχα πρέπει να ήμουν κάπου στο 62-63 με ίδια χρήση. Θα μου πει κάποιος παρακαλώ τι είναι το sot;
-
Οπότε τι και πως κοιτάω για να δω αυτά τα στατιστικά από την τελευταία φόρτιση;
-
Security και μετά ακολουθείς τα παρακάτω...
-
-
-
Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Πως μπορούμε να ανοίξουμε πιο μεγάλο το χώρο που γράφουμε τα μηνύματα; Εκεί που γράφω hello δηλαδή να είναι πιο μεγάλος by default και όχι να ανοίγει όσο γράφω γιατί έτσι δε με βολεύει.
Αρκετα καλα μου φαινεται η μπαταρια σου! (Αν μας εδειχνες και τις εφαρμογές που τρεχεις πιο πολυ στην κατω φοτο αριστερά, πατώντας εφαρμογες..μπορεις να την προσθέσεις πατώντας edit στο μήνυμα-ποστ σου και οχι κάνοντας νεο ποστ) -
Κάποιο πρόγραμμα που μου προτείνετε για SMS;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα