Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέος στο φορουμ και θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.
Είμαι κάτοχος ενός Note 4 (Mido) και θέλω να κάνω root. Πρόσφατα έκανε ενημέρωση ΟΤΑ σε 9.5.8.
Ακολουθώ τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…69-Root-note-4/?pageNo=1& ή υπάρχει κάποια άλλη για την τελευταία έκδοση MIUI? -
Ο/H mido64 έγραψε:
ή υπάρχει κάποια άλλη για την τελευταία έκδοση MIUI?
-
Καλημερα παιδια, μου συνεβει το εξης παράλογο κατ εμέ. Εδω και 2 βδομαδες εχω το κινητούλι. Αφου εβαλα κάποιες εφαρμογες, viber, whats up, messenger lite το βράδυ μετά απο φορτιση στο 100% το βρισκα το πρωι στο 98% (6-7 ωρες αναμονη περίπου). Θεώρησα κάποιο ελάχιστο drain, έκλεισα σε κάποιες εφαρμογές τις ειδοποιήσεις όπως κάμερες , κομπιουτεράκια κλπ και στο startup αφησα μόνο viber και messenger και μετα από όλα αυτά το πρωί με την ιδια διαδικασία φορτισματος ηταν στο 100%, εδω και 8-9 μέρες. Ειχα τη 8.5.4 global stable. Χθες έκανα την αναβαθμιση στην 9.5.8 και στις 5.30 αυτή τη φορά είχε πέσει στο 98% (σε 5.30 ώρες) 6.2% τρωει το google play services, αλλά τόσο έτρωγε και πριν. Πως γίνει να φτιάχτηκε το drain (βεβεαια το δικο μου δεν θεωρείται σε σχεση με κατι άλλα που έχω ακουσει) και πριν να ημουν οκ και τώρα να χάνει, και σε λιγότερες ώρες????
Τι να κοιτάξω αν εχετε υπόψιν σας. Δεν εκανα hard reset οπως μου προτεινατε εδω μεσα διοτι δεν ειχα καποιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ και πάλι καλημερα. -
Δηλαδή σε 5,30 ώρες έχασε 2% μπαταρία σε standby και σου φαίνεται ότι το κινητό έχει battery drain;
1. Το 6.2% που σου τρώει το Google play services δες το σαν 6.2% από την γουλιά του 2% μπαταρίας που σου λείπει από το γεμάτο ποτήρι νερό. Δηλαδή σε ποσοστό 6.2% του 2% της μπαταρίας που λείπει ευθύνεται το Google Play services. Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις.
2.Όταν βάζουμε μια καινούργια ρομ ,το κινητό θέλει 2-3 φορτίσεις για να σου δείξει την πραγματική του κατανάλωση σε μπαταρία , να στρώσει που λέμε -
Κατά τη γνώμη μου το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι που το φορτίζεις στο 100%. Όπως έχει αναφερθεί και αλλού απέφευγε το κάτω από 20% και πάνω από 85%. Το ιδανικό είναι (αν έχεις την πολυτέλεια) μεταξύ 60% και 85%.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δηλαδή σε 5,30 ώρες έχασε 2% μπαταρία σε standby και σου φαίνεται ότι το κινητό έχει battery drain;
1. Το 6.2% που σου τρώει το Google play services δες το σαν 6.2% από την γουλιά του 2% μπαταρίας που σου λείπει από το γεμάτο ποτήρι νερό. Δηλαδή σε ποσοστό 6.2% του 2% της μπαταρίας που λείπει ευθύνεται το Google Play services. Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις.
2.Όταν βάζουμε μια καινούργια ρομ ,το κινητό θέλει 2-3 φορτίσεις για να σου δείξει την πραγματική του κατανάλωση σε μπαταρία , να στρώσει που λέμε
Οσο για το 2 , το είπα και γω πως δεν το θεωρω drain αλλά το θεωρω και παραλογο χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα (εβαλα νεα ρομ , φορτισα, και το πρωι -2%) να μου δειξει αυτη τη διαφορα. σε 7 ωρες δεν επεφτε καθόλου
Θα δω παντως και συνολικη συμπεριφορα μπαταριας.
Επειδή για την ωρα δεν θελω να κανω root , ξεκλειδωματα κλπ gia manual battery calibration, το πρόγραμμα "battery calibration" γενικά θα βοήθαγε ??? -
-
Ωραια θα το δω, πως στην lock screen αριστερα βγαζω το miremote και φακο και βαζω τις κλησεις? Ξετσεκαρα στις ρυθμισεις του mi remote να μην ειναι στην lock screen αλλα τιποτε
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι που το φορτίζεις στο 100%. Όπως έχει αναφερθεί και αλλού απέφευγε το κάτω από 20% και πάνω από 85%. Το ιδανικό είναι (αν έχεις την πολυτέλεια) μεταξύ 60% και 85%.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα