Μα είναι δυνατόν σε 7 ώρες να μην πέσει καθόλου (και ταυτόχρονα να είναι ακριβής η ένδειξη); Ακόμα και ...700 ώρες stand by αυτονομία να είχε το κινητό, στις 7 ώρες αυτονόητο είναι ότι το 1% πρέπει να πέσει γιατί 7 ώρες στις 700 είναι 1%. Οι 7 ώρες στις 70 είναι ολόκληρο 10%! Όσο για το "απολύτως τίποτα" που θεωρείς ότι δεν άλλαξε, λάθος κάνεις. Άλλαξε η ROM. Πολύ σημαντική αλλαγή. Αυτή μάλιστα φαίνεται να μετράει την κατανάλωση σωστότερα από την προηγούμενη αφού το παράλογο και το λανθασμένο είναι να δείχνει ένα κινητό 100% μπαταρία για μισή μέρα καθώς αν είναι παραπάνω "αισιόδοξο" όταν έχει πλήρες φορτίο αναγκαστικά και προφανώς θα γίνει και παραπάνω "απαισιόδοξο" όταν το φορτίο της μπαταρίας αρχίσει να κατεβαίνει.Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:
Για το 1 σε κατάλαβα απόλυτα. θα το κοιτάξω τι ρουφαει το google playΟσο για το 2 , το είπα και γω πως δεν το θεωρω drain αλλά το θεωρω και παραλογο χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα (εβαλα νεα ρομ , φορτισα, και το πρωι -2%) να μου δειξει αυτη τη διαφορα. σε 7 ωρες δεν επεφτε καθόλου
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Γειά σας παιδιά έχει αγοράσει κάποιος τώρα τελευταία από citismarket αν είναι η global έκδοση και περιέχει η συσκευασία τον ευρωπαϊκό φορτιστή? Σε ερώτηση μου δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση για τον φορτιστή
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Black -
Ρώτα εάν στο πλάι στο κουτί γράφει global version
-
Μου είπαν ότι είναι global version αλλά για τον φορτιστή ότι περιέχει η συσκευασία αυτό δεν μου άρεσε γιατί στην global είναι ευρωπαϊκός φόρτιστης
-
Ίσως να μην μπορούν να σου απαντήσουν γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν την συσκευασία...
-
Σίγουρα απλά υπέθεσα ότι στον τόσο καιρό που το πουλάνε θα γνώριζαν,πιστεύω ότι θα είναι global όπως λένε
-
Ο τεχνικός θα ξέρει σίγουρα, τώρα το τηλεφωνικό κέντρο εξαρτάται
-
Καλησπέρα φίλοι. Έβαλα δεύτερη κάρτα στο τηλέφωνο μου στο σλοτ 2 και έχω δύο απορίες. 4G η δεύτερη Sim δεν πιάνει; Επίσης τώρα με τις δύο κάρτες θα πέφτει πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία; Παρατήρησα μια αλλαγή αλλά δε μπορώ να κάνω ακόμα ακριβή υπολογισμό.
-
Η μία από τα δύο κάρτες θα έχει δεδομένα, το ποια το ρυθμίζεις εσύ από τις ρυθμίσεις των sim.
Λογικά θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, πόσο άγνωστο, εξαρτάται από την χρήση -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η μία από τα δύο κάρτες θα έχει δεδομένα, το ποια το ρυθμίζεις εσύ από τις ρυθμίσεις των sim.
Λογικά θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, πόσο άγνωστο, εξαρτάται από την χρήση
-
Έχουν ενεργοποιηθεί σίγουρα τα δεδομένα 4G και στην δεύτερη κάρτα ? Δεν γίνεται πάντα αυτόματα, μίλα και με την εταιρεία σου να το κοιτάξουν
-
Κάνε εναλλαγή των καρτών. Έχω την εντύπωση ότι στο δεύτερο slot δεν πιάνει 4G. Δεν το έχω δει ποτέ.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα