Απαγόρεψε της τη ενεργοποίηση στο παρασκήνιο απλά. Δεν θα καταναλώνει και δεδομένα φαντάζομαι, αν δεν τρέχει...
Ψάξε το μέσα στα permissions.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούναι οκ ευχαριστώ αλλά επειδή έχω πχ 80 εφαρμογές γίνεται με την μία και απλα να εξαιρέσω 2-3 που θέλω;Ο/H amavroudis έγραψε:
Απαγόρεψε της τη ενεργοποίηση στο παρασκήνιο απλά. Δεν θα καταναλώνει και δεδομένα φαντάζομαι, αν δεν τρέχει...
Security>data usage >restrict data usage. Διαλέγεις ποια εφαρμογή θέλεις να αποκλεισεις από τη χρήση δεδομένων.Ο/H fuorigioco1981 έγραψε:
ναι οκ ευχαριστώ αλλά επειδή έχω πχ 80 εφαρμογές γίνεται με την μία και απλα να εξαιρέσω 2-3 που θέλω;Ο/H amavroudis έγραψε:
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
κατα την γνωμη μου οι τελευταιες ρομ ειναι για κλωτσιες και δεν βλεπω να τις στρωνουν ποτε.Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:
το κινητό μου φαίνεται θα με τρελανει , μετά την 3η φόρτιση στην 9.5.8 σήμερα το πρωι στα 10 λεπτά έπεσε 1% και στις 2 ώρες έξω από το φορτιστή με μισή ώρα ομιλία έπεσε στο 89%. Προχθές με 55 λεπτά ομιλία έχασε 4%. Δεν έχω αλλάξει τίποτε. Είναι δυνατόν ? Τι πήγε στραβά στην τελευταία φόρτιση. Μήπως μου λέει κανε μου hard reset? Τις γυναίκας μου αντίθετα δουλεύει μια χαρά με τις ίδιες εφαρμογές πανω