Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εννοείται ότι είναι πολλοί οι παράγοντες.Στο συγκεκριμένο μοντέλο στο τα στάνταρ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.Αν σκεφτείτε ότι άλλες συσκευές άλλων εταιρειών παλεύουν να περάσουν την μια μέρα..χαρείτε το τηλ και μην ασχολείστε με κάποια λεπτά-δευτερόλεπτα περισσότερης αυτονομίας(που είναι ήδη μεγάλη).
-
Από 90% ή 85% στο 65% ή 60% καθημερινά με root, δύο sim 4G και 3G, WiFi όλο το 24ωρο, τις απαραίτητες ειδοποιήσεις καθημερινό συγχρονισμό με Outlook, Mi και Gmail και κάμποσα Video και φωτογραφίες.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H mantilas έγραψε:
Πάντως εγώ αν εξαιρέσουμε τους πρώτους 2 μήνες εχω μετανιώσει για την αγορά του. Ενα κινητό που το πηρα λογω της μεγάλης του αυτονομίας με καλομαθε στην αρχη και με τις αναβαθμισεις με ξενερωσε. Θα μου πεις κάτσε να μάθεις να το γυρίσεις στην 9.2.1.0; Θέλουμε να γίνει η ζωη μας ευκολότερη όχι δυσκολοτερη. Και το κακό είναι οτι εδω και αρκετό καιρό όλοι οι χρήστες παραπονιουνται για την μπαταρία και τον browser που τον χαλασανε και η xiaomi κοιμάται.
Το περιεργο ειναι οτι ειναι σαν να περασα αλλη ρομ ενω ειναι η ιδια.
Απο το μεσημερι χωρις να εχει δουλεψει για να στρωσει ηταν στο 76% και τωρα στο 59% με 3 ωρες SOT
Πραγματικα δεν ξερω τι εχουν κανει.
Εχουν δικιο τα παιδια που λενε οτι ειναι μακραν καλυτερη αυτονομια απο αλλα κινητα αλλων εταιριων αλλα αφου βγαζει μια ρομ σταθερη που ειναι θεικη γιατι πας και την κανεις μανταρα?
Στο χωριο μου λενε «οτι δουλευει δεν το πειραζεις» και αν θες να το πειραξεις καντο σωστα.
Εγω πιστεωοτι το προβλημα ειναι οτι εξηπηρετουν τοσες πολλες συσκευες που εχουν χασει την μπαλλα.
Αν ομως θες να εχεις δεκαδες μοντελα πρεπει να εχεις τους αναλογους ανθρωπους να υποστηρικουν σωστα ολο αυτο η αλλιως βγαλε λιγοτερα μοντελα. -
Γεια σας, επειδή λογικά αύριο ή μεθαύριο έρχεται (από mygad) ένα ροζ και ένα μαύρο 4X snapdragon 3/32 και δεν ξέρω τι ρομ θα φοράνε, σκέφτομαι πάντως να περάσω με mitool την official global. Την έχετε δοκιμάσει και τι προβλήματα ή διαφορές είδατε με τις Ελληνικές ρομ; Ένας φίλος που το έχει με official global δεν έχει κανένα παράπονο πάντως.
-
-
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Την έχετε δοκιμάσει και τι προβλήματα ή διαφορές είδατε με τις Ελληνικές ρομ;
Δες και εδώ για μια γρήγορη ενημέρωση:
Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom -
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, με βλέπω να αφήνω της γυναίκας με global και το δικό μου με XTRV για να δώ και διαφορές, Από XTRV τι προτείνετε stable ή devel.; Στο redmi 1s πάντως είχα stable και δεν είχα θέματα, απλά κάθε χρόνο περίπου που το βαριόμουν άλλαζα ρομ. Όπως βλέπετε δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά ψιψιψίνια και κοψοψόψαρα
θέλω να λειτουργεί χωρίς προβλήματα, και στο 1s που είχε twrp δεν το δούλεψα ποτέ.
-
Οι καινούργιες με βάση global source πρέπει να λειτουργούν πολύ καλά. Βάλε την τελευταία dev από εδώ:
[XTRV-8.4.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/4 17:17)
Θέλει βέβαια διαδικασία...
Ξεκλειδωμα, οδηγούς, κτλ. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Οι καινούργιες με βάση global source πρέπει να λειτουργούν πολύ καλά. Βάλε την τελευταία dev από εδώ:
[XTRV-8.4.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/4 17:17)
Θέλει βέβαια διαδικασία...
Ξεκλειδωμα, οδηγούς, κτλ.
-
@jimgoodman η ιδια ρομ ειναι απλα στην αρωμα rom στην αρχη οταν πας να την εγκαταστησεις εχεις επιλογη-επιλογες να επιλεξεις τι θες να εγκατασταθει extra η διαφορες εφαρμογες που θες να αφαιρεθούν, οπως επισης να επιλεξεις να βαλεις root κλπ... Δες εδω για περισσοτερες πληροφοριες [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
-
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Γεια σας και πάλι,
έχουμε μια γενική απορία σχετικά με το MIDO 4 άνθρωποι που είμαστε στο γραφείο και έχουμε το ίδιο μοντέλο!
Αφορά το GPS του google maps.
Ο μόνος που το έχει στα Αγγλικά όλο το menu του κινητού είμαι εγώ, οι άλλοι 3 στα Ελληνιικά.
Τη διαφορά την παρουσιάζει μόνο στον έναν που το έχει στα Ελληνικά και είναι η εξής, όταν ζητάμε φωνητικά έναν δρόμο στους υπόλοιπους ακούει οτι νομίζει πως ακούει και το ερμηνεύει στα Αγγλικα π.χ. Θεάτρου 143 = say hi to a cartoon accident
Μόνο σε μια από τις 4 συσκευές ακούει κανονικά στα Ελληνικα, το έψαξα αρεκτά να βρω ποιά ρύθμιση είναι, αλλά μάταια
Σας ευχαριστώ
Δεν βγάζω άκρη...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα