Καλησπερα σε ολους.Απορια.Redmi note 4 snapdragon μετα απο αντικατασταση οθονης σε καταστημα σε εγγυηση περασμα fastboot rom 9.2.1.0 με clean and lock, ξεκλειδωμα και προσπαθεια flash twrp δεν ανοιξε ποτε σε twrp υστερα απο 20 προσπαθειες . Επελεξα στην 20η να του αφησω χρονο και ανοιξε σε twrp μετα απο 7-8 λεπτα και απο τοτε για να μπω σε recovery πρεπει να περιμενω 5-6 λεπτα για να μπει.Εχετε να προτεινετε κατι?ΠΕρναω την τελευταια stable xtrv και ενημερωνω αν εξακολουθει να συμβαινει.Να προσθεσω πως αυτη η συμπεριφορα υπηρξε με οποιο twrp και να περασα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παράξενη συμπεριφορά , σίγουρα δεν φταίει το twrp , όλα τα mido το ίδιο δουλεύουν. Δεν ξέρω εάν έχει να μας πει κάτι ο @geoanto555 που είναι και ο δημιουργός του , του συγκεκριμένου που δουλεύουμε εμείς.
Δες πλέον όταν βάλεις xtrv πόση ώρα θα κάνει στο power menu στο reboot in TWRP και βλέπουμε , μπας και στο κάνει μόνο στο fastboot boot TWRP.img στο CMD από adb , οπότε μικρό το κακό, διότι κάθε πότε θα κάνεις boot σε TWRP από CMD και adb; -
Το ίδιο κάνει και με συνδυασμό πλήκτρων για να μπω η ακόμα και από το μενού απενεργοποίησης
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ναι και επίσης εχω δοκιμάσει και με official twrp
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σκέφτομαι να βάλω twrp από την τελευταία xtrv και να κάνω format τα πάντα ακόμα και το system
Και να κανω και Format data για τα partition -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Κάτσε να δει την ανάρτηση ο γιατρός @geoanto555 .
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Αυτα που δεν εχω δοκιμασει ειναι τα εξης. Να περασω τελευταια fastboot και να τα παρω απο την αρχη.Να περασω redwoolf recovery. Να περασω αλλη rom εκτος miui
Τελικα περασα redwoolf recovery και ανοιγει σε χρονο dt οταν επιλεξω να ξεκινησει σε recovery ειτε με συνδυασμο πληκτρων ειτε reboot recovery απο το μενου απενεργοποιησης .
Αβυσσος -
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Γεια σας, επειδή λογικά αύριο ή μεθαύριο έρχεται (από mygad) ένα ροζ και ένα μαύρο 4X snapdragon 3/32 και δεν ξέρω τι ρομ θα φοράνε, σκέφτομαι πάντως να περάσω με mitool την official global. Την έχετε δοκιμάσει και τι προβλήματα ή διαφορές είδατε με τις Ελληνικές ρομ; Ένας φίλος που το έχει με official global δεν έχει κανένα παράπονο πάντως.
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Γεια σας, επειδή λογικά αύριο ή μεθαύριο έρχεται (από mygad) ένα ροζ και ένα μαύρο 4X snapdragon 3/32 και δεν ξέρω τι ρομ θα φοράνε, σκέφτομαι πάντως να περάσω με mitool την official global. Την έχετε δοκιμάσει και τι προβλήματα ή διαφορές είδατε με τις Ελληνικές ρομ; Ένας φίλος που το έχει με official global δεν έχει κανένα παράπονο πάντως.
-
Ο/H StefLeon έγραψε:
Το 4x που παράγγειλες υποστηρίζει την b20/800hz?
λογικά όχι και δεν με ενδιέφερε προσωπικά η 800άρα. Θα σου απαντήσω σίγουρα μόλις το πάρω, λογικά αύριο.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα