οχι cosmoteΟ/H teodkats έγραψε:
Έχεις Wind;Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:
παιδια αρκετες φορές οταν με παιρνουν μετα απο 3-4 δευτερολεπτα συνομιλιας κλεινει η γραμμη. οταν παίρνω εγω δεν συμβαίνει ποτέ αυτό. ξέρετε κάτι???
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Μετα το update στην τελευταία global dev 8.4.26 εμω κλεινω μια εφαρμογή στο multitasking οταν ξανανοιξω το multitasking αμεσως την ξαναεμφανιζει χωρις να την εχω ανοιξει. Το κανει και σε αλλον;
-
Η τελευταία official global dev πολύ μάπα. Πολύ εκνευριστικό το ότι από τη διαχείριση εργασιών δεν μπορείς να κλείσεις μεμονωμένη εφαρμογή του παρασκηνίου. Με το που ξανανοίγεις τη διαχείριση, εμφανίζεται πάλι σαν να λειτουργεί. Μόνο αν επιλέξεις "kill all" κλείνουν....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Μετα το update στην τελευταία global dev 8.4.26 εμω κλεινω μια εφαρμογή στο multitasking οταν ξανανοιξω το multitasking αμεσως την ξαναεμφανιζει χωρις να την εχω ανοιξει. Το κανει και σε αλλον;
Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις => Άδειες => Αυτόματη έναρξη και δείτε αν υπάρχουν στην λίστα εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα και δεν το θέλετε.
Κλείστε τους διακόπτες στις εφαρμογές που δεν θέλετε να ξεκινούν αυτόματα μόνες τους. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις => Άδειες => Αυτόματη έναρξη και δείτε αν υπάρχουν στην λίστα εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα και δεν το θέλετε.
Κλείστε τους διακόπτες στις εφαρμογές που δεν θέλετε να ξεκινούν αυτόματα μόνες τους.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κλείστε τους διακόπτες στις εφαρμογές που δεν θέλετε να ξεκινούν αυτόματα μόνες τους.
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Δεν είναι αυτο. Και μια εφαρμογή που την εχω να μην ξεκινα την ανοιγω. Την κλείνω στο multitasking. Ξανανοιγω το multitasking στο καπάκι και αυτη επανεμφανίζεται. 100% bug της ρομ. Χτες εκανα το update κ σημερα το παρατήρησα.
-
bug είναι το έχουν αναφέρει στο miui forum άπειροι
το θέμα είναι τι ΒΕΛΤΙΏΝΕΙ αυτή η ρομ;;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Συγκρίνοντας την με ποια φίλε @fuorigioco1981; Το changelog το έχει στο αντίστοιχο νήμα.
MIUI 9 Global Beta ROM 8.4.26: Full Changelog & Download Links - MIUI General - Mi Community - Xiaomi -
Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:
οχι cosmote
Πολύ πιθανόν να έχεις κακό σήμα τη στιγμή της κλήσης.
Στις ρυθμίσεις-Κάρτες SIM-Cosmote-Προτιμώμενος τύπος δικτύου- (τι έχεις;).
Display Spoiler Εγώ με Wind όταν το είχα προτιμώμενος τύπος δικτύου 4G μου το έκανε συχνά να κλείνει τη γραμμή ή να μου έρχονται μηνύματα ότι έχω κλήσεις, βάζοντας σε 3G έχουν ελαττωθεί πολύ. Είμαι επαρχία και το σήμα της Wind θέλει πολύ βελτίωση ακόμη. Στο σπίτι πρέπει να είμαι κοντά στο ανατολικό παράθυρο για να μπορώ να μιλήσω!!! -
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από το note 2 αγόρασα το 4 με global rom stable 9.5.8.0. Όταν πέρασα όλους τους λογαριασμούς μου, λειτουργούσε μια χαρά, μετά την πρώτη φόρτιση όμως δεν μπορω να δω το google drive μου, όπως ήταν αρχικά. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά τίποτα. Επίσης όταν ανοιγουμε το drive εκεί που φαίνονται οι λογαριασμοί δεν τους εμφανίζει. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα.Τα gmail λειτουργούν κανονιικά. το κακό είναι ότι είναι σαν system app και δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω εντελώς.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα