Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H MANVLIS έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από το note 2 αγόρασα το 4 με global rom stable 9.5.8.0. Όταν πέρασα όλους τους λογαριασμούς μου, λειτουργούσε μια χαρά, μετά την πρώτη φόρτιση όμως δεν μπορω να δω το google drive μου, όπως ήταν αρχικά. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά τίποτα. Επίσης όταν ανοιγουμε το drive εκεί που φαίνονται οι λογαριασμοί δεν τους εμφανίζει. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα.Τα gmail λειτουργούν κανονιικά. το κακό είναι ότι είναι σαν system app και δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω εντελώς.
      Είμαι με τη global rom stable 9.5.8.0 και δεν έχω πρόβλημα με το Drive. Όταν λες <<δεν μπορώ να δω το google drive μου, όπως ήταν αρχικά>> εννοείς ότι τώρα δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή. Όταν αγόρασες το κινητό ήταν με την 9.5.8.0; Από που το αγόρασες;
    • ναι με αυτή τη ρομ ήταν. Η εφαρμογή ανοίγει. Τους λογαριασμούς που είχα περάσει στο drive με τα αντίστοιχα δεδομένα δεν βλέπω. Μου δείχνει τον ένα λογαριασμό χωρίς να τον εμφανιζει στο μενού του drive. Όταν προσπαθώ να τους εγκαταστήσω πάλι μου γράφει ότι είναι ηδη περασμενοι στο τηλέφωνο
    • Ειπα να γυρισω πισω στο miui απο lineage γιατι καποια χαρακτηριστικα του ειναι χρησιμα αλλα μετα την 9.2.10 και stable και dev ειναι πραγματικα για κλωτσιες.
      Γυρισα παλι στη lineage που καθε update ειναι μακραν καλυτερο απο miui οσο αφορα ταχυτητα μπαταρια και σταθεροτητα.
      Κριμα να εχεις φτιαξει κατι καλο και να δινεις μια να τα κανεις μανταρα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H papsr6 έγραψε:

Ειπα να γυρισω πισω στο miui απο lineage γιατι καποια χαρακτηριστικα του ειναι χρησιμα αλλα μετα την 9.2.10 και stable και dev ειναι πραγματικα για κλωτσιες.
      Γυρισα παλι στη lineage που καθε update ειναι μακραν καλυτερο απο miui οσο αφορα ταχυτητα μπαταρια και σταθεροτητα.
      Τα γράψανε λίγο στα παλιά τους τα παπούτσια μου φαίνεται, επειδή έρχεται καινούριο λειτουργικό, miui 10...
      Edit : Πόσο καιρό ήσουν σε lineage? Έχει κανένα πρόβλημα? Κάτι που να σε ενοχλεί?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Ο/H papsr6 έγραψε:

Ειπα να γυρισω πισω στο miui απο lineage γιατι καποια χαρακτηριστικα του ειναι χρησιμα αλλα μετα την 9.2.10 και stable και dev ειναι πραγματικα για κλωτσιες.
      Τα γράψανε λίγο στα παλιά τους τα παπούτσια μου φαίνεται, επειδή έρχεται καινούριο λειτουργικό, miui 10...Edit : Πόσο καιρό ήσουν σε lineage? Έχει κανένα πρόβλημα? Κάτι που να σε ενοχλεί?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      δεν ειμαι παρα πολυ καιρο κανα μηνα αν θυμαμαι.
      Δεν εχει κανενα θεμα για την χρηση που του κανω απλα μου λειπει μονο το dual app του miui.
      Η lineage ειναι πολυ πιο σταθερη και η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη απο to miui
      Ανοιγει τις εφαρμογες πολυ γρηγοροτερα και για καθημερινη χρηση ειναι πολυ καλη.
      Εντωμεταξηδουλευω την gcam arnova που ειναι φουλ χαρακτηριστικα και δουλευει καλα με καλυτερες φωτο απο stock miui.
      Τεσπα μαλλον η miui θελει να μας διωξει.
    • @papsr6
      Σου είναι ευκολο να μου δώσεις link από την έκδοση που έχεις περασμένη? Γιατί όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα, το twrp μου βγάζει σφάλμα...
    • Δυστυχώς η xiaomi κάποιες συσκευές μη εμπορικές σε πωλήσεις της σειράς Redmi δεν τις υποστηρίζει όσο πρέπει. Ενώ τα εμπορικά πετυχημένα σε πωλήσεις RN3PRO, RN4, RΝ4Χ έχουν καλύτερη υποστήριξη όπως θα έχει και το RN5PRO . Όσο αφορά την κάμερα ποτέ η σειρά Redmi δεν είχε καλές κάμερες όμως την ημέρα μια χαρά κάνουν δουλειά την νύχτα όμως.......
      Απλά βλέπουμε ότι πλέον στο RN5PRO το έχει εφοδιάσει με samy ή sony και αναμένουμε για το αποτέλεσμα. Όσο για την gcam κάνεις root την συσκευή σου και με es file ενεργοποιείς το 2api.
      Αυτά τα ολίγα από εμένα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

https://download.lineageos.org/mido@papsr6
      Σου είναι ευκολο να μου δώσεις link από την έκδοση που έχεις περασμένη? Γιατί όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα, το twrp μου βγάζει σφάλμα...
      LineageOS Downloads
      Η τελευται α 28 απριλιου.
      Download twrp-3.2.1-0-mido.img
      Αυτο το twrp official last 3.2.1.0.
      Αν εχεις samsung camera η omnivision θα εχεις μαυρο βιντεο .πες μου να σου δωσω λινκ για fix.
    • @papsr6
      Σε ευχαριστώ! Αν και ήθελα android 8 , δεν μπόρεσα να τελειώσω καμία εγκατάσταση. Με την 14.1 πέρασε αμέσως. Μέχρι να ξαναστρώσει η miui θα παραμείνω εδώ μάλλον...
    • Ο/H teodkats έγραψε:

Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:

οχι cosmote
      Δες το σήμα που έχεις όταν σε παίρνουν και κλείνει η γραμμή (βάλε την ανοιχτή συνομιλία από την αρχή της κλήσης).Πολύ πιθανόν να έχεις κακό σήμα τη στιγμή της κλήσης.
      Στις ρυθμίσεις-Κάρτες SIM-Cosmote-Προτιμώμενος τύπος δικτύου- (τι έχεις;).
      Display Spoiler
      Εγώ με Wind όταν το είχα προτιμώμενος τύπος δικτύου 4G μου το έκανε συχνά να κλείνει τη γραμμή ή να μου έρχονται μηνύματα ότι έχω κλήσεις, βάζοντας σε 3G έχουν ελαττωθεί πολύ. Είμαι επαρχία και το σήμα της Wind θέλει πολύ βελτίωση ακόμη. Στο σπίτι πρέπει να είμαι κοντά στο ανατολικό παράθυρο για να μπορώ να μιλήσω!!!

3g, εκανα hard reset θα σας πω αν το ξανακανει
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

@papsr6
      Σε ευχαριστώ! Αν και ήθελα android 8 , δεν μπόρεσα να τελειώσω καμία εγκατάσταση. Με την 14.1 πέρασε αμέσως. Μέχρι να ξαναστρώσει η miui θα παραμείνω εδώ μάλλον...
      η 8 δεν ειναι καθολου σταθερη σε καμια ρομ.
    • Διαφήμιση
    • καλημερα σε ολους
      εκανα unlock με μια κινεζικια ρομ,τωρα θελω να περασω αλλη ρομ,πια προτεινεται δοκιμασμενη να μην εχει bugs?