Υπάρχει τρόπος να θετω εκτός λειτουργίας την μπάντα 20 όποτε θέλω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν νομίζω αλλά γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;Ο/H thakokk6 έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να θετω εκτός λειτουργίας την μπάντα 20 όποτε θέλω;
Αν διαπιστώνεις κάτι τέτοιο γύρνα το απλά σε 3G.Ο/H thakokk6 έγραψε:
Γιατι στην 20 το ίντερνετ σέρνεται
Αν και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το "μβ", σε μια δεδομένη περιοχή συνήθως η επικοινωνία είναι εφικτή σε μια μόνο μπάντα ανά είδος (GSM, 3G, ή 4G). Αν αυτή είναι η Β20 εκεί που βρίσκεσαι, σημαίνει ότι αυτή υποστηρίζει η κοντινότερη σε εσένα κεραία για το 4G. Αν την αποκλείσεις (πρέπει να το κάνει και το Network Signal Guru αν θυμάμαι καλά το οποίο όμως απαιτεί οπωσδήποτε root), είτε θα γυρίσει αυτόματα σε 3G, ή θα προσπαθήσει να συνδεθεί το κινητό σε άλλη κεραία που υποστηρίζει π.χ. τη Β3 σε 4G η οποία όμως βρίσκεται μακρύτερα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα της επικοινωνίας.Ο/H thakokk6 έγραψε:
Δυστυχώς με την μπάντα 20 έχω 5-10μβ ενώ με την 3 70μβ
Μιλάς προφανώς για ένα συγκεκριμένο σημείο που παρατηρείς αυτό το φαινόμενο γιατί ίσως υπάρχει και άλλη κεραία με διαφορετική μπάντα 4G σε σχετικά μικρή απόσταση. Γενικά και σε άλλες περιοχές δεν θα σου κάνει καλό όμως θεωρώ το να κλειδώσεις/απομονώσεις μια μπάντα. Τέλος πάντων αν επιμένεις δοκίμασε την εφαρμογή που σου έδωσα αφού κάνεις root.Ο/H thakokk6 έγραψε:
Αυτο ακριβώς είναι το πρόβλημα το τηλ. Ποτε πιάνει την 20 με 5-10μβ ποτε την 3 με 70 με μια δυο γραμμές