Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Ένα που δούλευα είναι το og YouTube OGYouTube Apk V13.6 Download for Android 2018 (No Ads)
Κ να πω κ έναν άλλο τρόπο που ανακάλυψα μήπως το ψάξει κάποια στιγμή κ κάποιος άλλος
Κατεβάζεις τον τελευταίο firefox
Βάζεις αυτό εδώ το add on
video-background-play-fix
Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν βλέπεις το βίντεο σε mini παράθυρο , αλλά ομως συνεχιζει να παίζει κ να ακούς τη μουσική κ με την οθόνη κλειδωμενη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H PanoS_x έγραψε:
Καλημέρα παιδιά !
Μηπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να παίζω playlist/video από youtube είτε με εφαρμογή είτε με καποιο browser κ να μην κλείνει όταν τις "ελαχιστοποιω"?
Ευχαριστώ !
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Link: [APP][MOD][ROOT/MAGISK/NONROOT] YouTube Vanc… | Android Development and Hacking -
-
Αν και άργησα τελικά έκανα τα πάντα αλλά να βλέπω τις επαφές του ΤΦ μόνο δεν τα κατάφερα.
Γίνεται εισαγωγή από το google αλλά δεν εμφανίζονται στο ΤΦ σαν επιλογή του τι θα βλέπω.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Θα μπεις google.contacts.com από τον υπολογιστή ή τον browser του κινητού και θα κάνεις export τις επαφές σου σε μορφή csv. Κατόπιν θα τις κάνεις import στο κινητό σου ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή Επαφές => Παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο αφής αριστερά (Ξ) => Εισαγωγή /εξαγωγή επαφών =>Εισαγωγή από τον αποθηκευτικό χώρο. Επίσης από εκεί μπορείς να κάνεις import απευθείας από το Google λογαριασμό σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οποιος χρισημοποιει το chrome εχει λυσει το προβλημα youtube background play.
Βαζεις στο chrome προβολη υπολογιστη και αφου παιζει το youtube κατεβαζεις η κλειδωνεις το τηλεφωνο και μετα απο τα notifications πατας απλα το play και βουαλα. -
Ο/H papsr6 έγραψε:
Οποιος χρεισημοποιει το vhrome Εχει λυσει το προβλημα youtube bavkground paly.
Βαζεις στο chrome προβολη υπολογιστη και αφου βαλει λεις να παιζει το youtube κατεβαζεις η κλειδωνεις το τηλεφωνο και μετα απο τα notifications πατας απλα το play.bouala.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H papsr6 έγραψε:
Οποιος χρεισημοποιει το vhrome Εχει λυσει το προβλημα youtube bavkground paly.
Βαζεις στο chrome προβολη υπολογιστη και αφου βαλει λεις να παιζει το youtube κατεβαζεις η κλειδωνεις το τηλεφωνο και μετα απο τα notifications πατας απλα το play.bouala.
-
Παιδιά ειμαι με το 4 global. Μπορειτε να μου πειτε γιατι στο αρχικο εικονιδιο του fb δεν μπορω να δω ειδοποιησεις, παρα μονο οταν ανοιγω την εφαρμογη; Θελει καποια ρυθμιση;
-
Δες αυτόν τον οδηγό θα σε βοηθήσει.
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 -
Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι αν έρθει γρήγορα ενημέρωση για το mido σε MIUI10 να δω πρώτα πως είναι και μετά να αλλάξω ROM. Είμαι ανάμεσα σε Resurrection και Lineageos. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο καλό;
Να κάνω ένα backup με TWRP ή απλά μόνο τα apps με titanium και τα αρχεία που χρειάζομαι;
Τι θα μου λείψει από miui αν βάλω custom rom?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα