Η με αυτό ή με το Mi Local Backup. Γενικά εγώ ξαναστήνω από την αρχή όλες τις εφαρμογές. Δεν παίρνω ποτέ αντίγραφα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@George KaggelarisΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
@kracken_74 Wipe => Advanced Wipe => Wipe Cache, Dalvik Cache, Data, και Internal Storage αν έχεις τα δεδομένα σου σε εξωτερική SD.
Μια χαρά δουλεύει το Titanium με MIUI. Τι πρόβλημα έχεις ?Ο/H giannnis12 έγραψε:
Τελικά δεν είχαν σβηστεί τα αρχεία του backup, τα εσβησα από την εφαρμογή εκκαθάρισης μεγάλα αρχεία.
Τώρα κάτι άλλο, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο titanium backup που να δουλεύει με miui;
Δεν μου κάνει backup τις εφαρμογέςΟ/H BanditGR έγραψε:
Μια χαρά δουλεύει το Titanium με MIUI. Τι πρόβλημα έχεις ?
Αν δεν έχεις το pro μην διαλέγεις όλες τις εφαρμογές μαζί, κανε backup 4-5 μαζίΟ/H giannnis12 έγραψε:
Δεν μου κάνει backup τις εφαρμογέςΟ/H BanditGR έγραψε:
Μια χαρά δουλεύει το Titanium με MIUI. Τι πρόβλημα έχεις ?
Καταρχήν από τις ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, επιλέγεις την εφαρμογή "Έγγραφα" και σε περίπτωση που είναι απενεργοποιήμενη, την ενεργοποιείς. Επίσης πας στις Ρυθμίσεις -> Επιπρόσθετες Ρυθμίσεις -> Επιλογές για Προγραμματιστές και ενεργοποιείς το "Εγκατάσταση μέσω USB" (μπορεί να σου ζητήσει προσωρινά είσοδο στο Mi account σου).Ο/H giannnis12 έγραψε:
Δεν μου κάνει backup τις εφαρμογές