Τωρα το πρόσεξα και εγώ, το ίδιο μου κάνει δεν βλέπει ή κάνει αντίγραφο ασφαλείας
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Τωρα το πρόσεξα και εγώ, το ίδιο μου κάνει δεν βλέπει ή κάνει αντίγραφο ασφαλείαςΒασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Έχω κι εγώ πρόβλημα με το MiCloud στο Redmi Note 5. Πρέπει να έχουν θεματάκι οι servers. Για τα ακουστικά, δεν ξέρω τι να σου πω.
-
Στο 4Α μια χαρά παίζει όμως αλλά έχει 9αρα τον και λέω μήπως κάτι φταίει με την τελευταία 10αρα
-
Αντιμετωπιζω το εξής ζήτημα εδώ και κάποιες rom... Δε μπορώ να δουλέψω το Google drive με δεδομένα ανοιχτά. Το ίδιο συμβαίνει και στο YouTube app. Δουλεύουν με wifi, με δεδομένα όμως μου βγαζει 'προβλημα σύνδεσης'. Σε άλλες εφαρμογές όπως το Gmail δεν έχω πρόβλημα. Έχω ελέγξει την επιλογή δεδομένων στην εφαρμογή, έχω βγει και ξαναμπεί στο λογαριασμό μου, εχω ξανακάνει εγκατάσταση, έχω διαγράψει cache κ.ο.κ. Μεχρι και τα APN settings τσεκαρα. Κρατάω για τελευταία λύση το fr.
Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Στο 4Α μια χαρά παίζει όμως αλλά έχει 9αρα τον και λέω μήπως κάτι φταίει με την τελευταία 10αρα
-
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Το format data διαμορφώνει το /data partition και φυσικά σβήνει όλα του τα περιεχόμενα, μαζί με τα περιεχόμενα του εσωτερικού αποθηκευτικό χώρου (που αποτελεί κομμάτι του /data) και φυσικά σπάει την όποια κρυπτογράφηση σε περιεχόμενα από εκείνο το σημείο και μετά (εφόσον δεν γίνει άλλη απόπειρα κρυπτογράφησης είτε από τον χρήστη, είτε αυτόματα από μια επίσημη MIUI ROM). Ουδεμία σχέση έχει με τον bootloader. -
από το μειλ ποια ρομ εινι για το mido;αυτή που λεει HM NOTE 4X V 10 7.0 πρεπει να ναι ετσι;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
από το μειλ ποια ρομ εινι για το mido;αυτή που λεει HM NOTE 4X V 10 7.0 πρεπει να ναι ετσι;
Λίστα συσκευών:
Όνομα συσκευήςΚωδική ονομασίαΌνομα/Χαρακτηριστικό ROMΈκδοση AndroidAntirollback ΠροστασίαHM3SHM3X6.0ΌΧΙXiaomi Redmi 4HM46.0ΌΧΙXiaomi Redmi 4AHM4A6.0ΌΧΙXiaomi Redmi 4 Prime / PROHM4Pro6.0ΌΧΙXiaomi Redmi 4XHM4X7.1ΌΧΙXiaomi Redmi 5HM57.1ΌΧΙXiaomi Redmi 5AHM5A7.1ΌΧΙXiaomi Redmi 5 PlusHM5Plus7.1ΌΧΙXiaomi Redmi 6HM68.1ΌΧΙXiaomi Redmi 6AHM6A8.1ΌΧΙXiaomi Redmi 6 PROHM6Pro8.1ΝΑΙXiaomi Redmi Note 3 PRO / QualcommHMNote3Pro6.0ΌΧΙXiaomi Redmi Note 3 SEHMNote3SE6.0ΌΧΙXiaomi Redmi Note 4 MTKHMNote46.0ΌΧΙXiaomi Redmi Note 4 Qualcomm / 4X / GlobalHMNote4x7.0ΌΧΙXiaomi Redmi Note 5A / Y1HMNote5A7.1ΌΧΙXiaomi Redmi Note 5A Lite / Y1 LiteHMNote5ALITE7.1ΌΧΙXiaomi Redmi Note 5 Pro / Dual AI / CNHMNote5Pro8.1ΝΑΙXiaomi Redmi PROHMPro6.0ΌΧΙXiaomi Redmi S2yslHMS28.1ΌΧΙXiaomi Mi-5 / PRO8.0ΌΧΙXiaomi Mi 5Csong / meriMI5c7.1ΌΧΙXiaomi Mi-5S7.0ΌΧΙXiaomi Mi 5S PlusMI5SPlus7.0ΌΧΙXiaomi Mi 5ΧMI5X7.1ΌΧΙXiaomi Mi 68.0ΌΧΙXiaomi Mi 6XMI6X8.1ΝΑΙXiaomi Mi 8MI89.0ΝΑΙXiaomi MI8 Explorer EditionMI8Explorer8.1ΌΧΙXiaomi MI8SEMI8SE8.1ΌΧΙXiaomi Mi MAXMIMAX7.0ΌΧΙXiaomi Mi MAX 2MIMAX27.1ΌΧΙXiaomi Mi MAX 3MIMAX38.1ΝΑΙXiaomi Mi MAX PROMIMAXPro7.0ΌΧΙXiaomi Mi MIXMIMix8.0ΌΧΙXiaomi Mi MIX 2MIMix28.0ΌΧΙXiaomi Mi MIX 2SMIMix2S9.0ΌΧΙXiaomi Mi Note 2MINote28.0ΌΧΙXiaomi Mi Note 3MINote38.1ΌΧΙXiaomi Mi PAD 4 / PLUS8.1ΌΧΙPocophone F1berylliumPOCOF18.1ΌΧΙ -
καλημέρα στην παρέα, μια ερωτηση να κανω, εχω το redmi note 4x me ton snap 625 & 3/32 ( αρα mido ?)
H ερωτηση μου αφορα το bluetooth της συσκευης,με το οποιο αντιμετωπιζω 2 θεματα
1) οταν εχω συνδεμενα τα ακουστικα και κανω αναζητηση δεν βρισκει αλλα ακουστικα,(χωρις να ειναι σε χρηση απλα να ειναι συζευγμενα) ,πρεπει να διακοψω την ζευξη και μετα να ξανα κανω αναζητηση και λογικα θα τα βρει, και εφοσον διακοπτω την ζευξη μετα χανονται απο το τηλ δεν εχει επιλογη ως <<αγαπημενα>> στε την επομενη μερα π.χ να ξανασυνδεθω.
2)ο ηχος που μεταφερει στα ακουστικα δεν ειναι καλος σε αντιθεση με το redmi 5a ή ενα samsung φιλου ή το παλιο smart max4.
υπαρχει καποια λυση? εχει ξανα αναφερθει καπου? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα