Όχι, δεν είχε ανακοινωθεί κάτι τέτοιοΟ/H shagg έγραψε:
Καλησπέρα
Δεν ήταν να αλλάξει και το android να γίνει 8?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Πάντως έπρεπε να δώσει το 8. Έδωσε ένα update με το που βγήκε από 6 σε 7 και το παράτησε εκεί...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Και εκεί θα μείνει δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμιση Android αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα η xiaomi στα redmi
-
Ποιο πολύ κοίτα τι γίνεται στο XDA από custom rom για κάθε συσκευή, εκεί που βλέπεις να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ρομ..."χτυπάς" συσκευή...
Μπορεί η Xiaomi να σταμάτησε την αναβάθμιση του android αλλά στις custom ακόμα βγαίνουν πολλές -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποιο πολύ κοίτα τι γίνεται στο XDA από custom rom για κάθε συσκευή, εκεί που βλέπεις να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ρομ..."χτυπάς" συσκευή...
Μπορεί η Xiaomi να σταμάτησε την αναβάθμιση του android αλλά στις custom ακόμα βγαίνουν πολλές
Κάνε την διαδικασία σήμερα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Θέλει 3 μέρες μέχρι να ξεκλειδώσεις...κράτα αντίγραφα πρώτα από φώτο, βίντεο επαφές κτλ -
Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση σε miui 10 δεν έχω εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις,είναι σαν νεκρό το τηλ. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;
-
Ξαφνικά έφτιαξε...θενξ.
-
Ωραία η αναβάθμιση, η επίσημη, που έγινε σήμερα. Το κινητό φαίνεται αρκετά διαφορετικό. Έχει δωθεί μια άλλη αισθητική.
Τώρα, στα σοβαρά. Σε ένα μήνα κλείνω 1 χρόνο λειτουργίας με το ρεντμι. Ενώ με καλύπτει πλήρως για αυτά που θέλω να κάνω, έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο μήνα η μπαταρία του κινητού δεν είναι τόσο δυνατή όσο στην αρχή. Λογικό από την μια αλλά από την άλλη η διαφορά είναι αισθητή, και επειδή ο λόγος που το πήρα ήταν η μπαταρία του έχω αρχίσει και ανησυχώ.
Γενικά του κινητού, από την πρώτη μέρα που το πήρα, του έχω φάει τη ζωή. Με Γουάι φαι ακόμα τη παλεύει, με δεδομένα στη δουλειά ενδεχομένως να γυρίσω σπίτι και με 20%. Και δεν έχει και τη γρήγορη φόρτιση και εκεί μπλέκει λίγο το θέμα.
1. Μπορώ να δω αν έχει κάποια θέμα η μπαταρία?
2. Επειδή ξέρω ότι δεν είναι αποσπώμενη, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής? Το κινητό είναι εντός εγγύησης, και εκτός εγγύησης αν υπάρχει λύση θέλω να την ακούσω. Ευχαριστώ. -
Ο/H pelemponis έγραψε:
Καλησπερα,
εχουμε κανενα νεο για την κυκλοφορια MIUI 10 STABLE για redmi note 4 mido ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα