Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Αυτη δεν ειναι stable. 10.2.2 ειναι η τελευταία stable ελληνική

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα σας και χρόνια πολλά! Επιτρέψτε μου και εμένα να ρωτήσω.... Πέρασα την τελευταία τον (9.3.28) προσπαθώ να περάσω την google camera... Αλλά το σύνηθες error που μου εμφανίζει είναι (αδυναμία σύνδεσης με την camera) ... Πέρασα την γγραμμήπου χρειάζεται στο build prop και από μια εφαρμογή μου εμφανίζει ότι το camera2api είναι ενεργοποιημένο.. κατέβασα πολλά apk (από arnova και bsg) και δοκίμασα αλλά τπτ! Είναι κάτι άλλο που πρέπει να γίνει? (Mido) Ευχαριστώ
      Images
      • Screenshot_2019-04-29-18-45-29-888_com.miui.bugreport.png

266,76 kB, 1.080×1.920, viewed 98 times
    • Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!!
      Τωρα τελευταια παρατηρω στην συσκευη μου καποια κολληματα...ενα απο αυτα ειναι οτι οταν κατεβαζω καποιο αρχειο "οποιουδήποτε είδους" εννοειται παντα καθαρο...μου το εμφανιζει συνεχεια μεχρι και 2 μερες μετα...με το μηνυμα " εγινε ληψη νεου αρχειου" η "βρεθηκε νεο αρχειο".. ενω το αρχειο το εχω μεταφερει και δεν ειναι καν στις ληψεις..και φυσικα οταν παταω το μηνυμα και παει στις ληψεις..δεν υπαρχει κατι..
      αλλες φορες αναβει η οθονη μονη της..και καποια αλλα μικροκολληματα που δεν τα εκανε παλιοτερα..

ΥΓ: Επειδη τελειωνει η φυσικη του μνημη παραγγειλα μια καρτα μνημης...μπορω να βαζω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης ,να ξεκινουν απο εκει και να γινονται κανονικα κ τα updates?
      Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... :mrgreen: :D :mrgreen: :D <X
    • Διαφήμιση
    • Πέρασε.τα αρχεία.σου στη μνήμη που παρήγγειλες. Δεν γίνεται να μεταφέρεις πια εφαρμογές σε εξωτερική μνήμη.
      Άφησε την εσωτερική μνήμη μόνο για το τηλέφωνο και τις εφαρμογές σου.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Πέρασε.τα αρχεία.σου στη μνήμη που παρήγγειλες. Δεν γίνεται να μεταφέρεις πια εφαρμογές σε εξωτερική μνήμη.
      Άφησε την εσωτερική μνήμη μόνο για το τηλέφωνο και τις εφαρμογές σου.
      Ποια αρχεία εννοείς να περάσω στην εξωτερική? φωτογραφίες κτλ? Το πρόβλημα μου είναι ότι από τις εφαρμογές και τα updates που κάνουν κοντεύει να γεμίσει η εσωτερική...
      Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... :mrgreen: :D :mrgreen: :D <X
    • Τα αρχεία σου, φωτογραφίες και άλλα. Όχι τις εφαρμογές.
      Αν έχεις φτάσει να γεμίσεις τη μνήμη με τις εφαρμογές, τότε χρειάζεσαι νέο τηλέφωνο με μεγαλύτερη μνήμη...
      Πόσο είναι η μνήμη τώρα; Τι γέμισες; 64gb;
    • Ο/H pelemponis έγραψε:

Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!!
      Τωρα τελευταια παρατηρω στην συσκευη μου καποια κολληματα...ενα απο αυτα ειναι οτι οταν κατεβαζω καποιο αρχειο "οποιουδήποτε είδους" εννοειται παντα καθαρο...μου το εμφανιζει συνεχεια μεχρι και 2 μερες μετα...με το μηνυμα " εγινε ληψη νεου αρχειου" η "βρεθηκε νεο αρχειο".. ενω το αρχειο το εχω μεταφερει και δεν ειναι καν στις ληψεις..και φυσικα οταν παταω το μηνυμα και παει στις ληψεις..δεν υπαρχει κατι..
      αλλες φορες αναβει η οθονη μονη της..και καποια αλλα μικροκολληματα που δεν τα εκανε παλιοτερα..

ΥΓ: Επειδη τελειωνει η φυσικη του μνημη παραγγειλα μια καρτα μνημης...μπορω να βαζω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης ,να ξεκινουν απο εκει και να γινονται κανονικα κ τα updates?
      Έχω ακριβώς και εγώ αυτά τα 2 θέματα.
      Στις λήψεις όταν μου βγάζει τη ειδοποίηση αν την ανοίξω μετά δεν την ξαναβγάζει, αν την παραβλέψω θα την ξαναβγάλει.

Αυτό με την οθόνη που ανάβει το κάνει συνέχεια εδώ και κανέναν μήνα. Νομίζω από όσο έχω παρατηρήσει ότι το κάνει μόνο αν είμαι με data ανοιχτά ή συνδεδεμένος σε wifi. Πιθανολογώ κάποια εφαρμογή θα είναι μετά από update της αλλά άντε να βρεις ποια....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Τα αρχεία σου, φωτογραφίες και άλλα. Όχι τις εφαρμογές.
      Αν έχεις φτάσει να γεμίσεις τη μνήμη με τις εφαρμογές, τότε χρειάζεσαι νέο τηλέφωνο με μεγαλύτερη μνήμη...
      Πόσο είναι η μνήμη τώρα; Τι γέμισες; 64gb;
      32αρα θα γεμίσω όπου να ναι...άντε να δούμε πως θα το κάνω τώρα..και δεν ψήνομαι με τίποτα για νέο τηλέφωνο..καμιά άλλη πρόταση..εκτός του να σβήσω εφαρμογές..?

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Ο/H pelemponis έγραψε:

Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!!

Έχω ακριβώς και εγώ αυτά τα 2 θέματα.Στις λήψεις όταν μου βγάζει τη ειδοποίηση αν την ανοίξω μετά δεν την ξαναβγάζει, αν την παραβλέψω θα την ξαναβγάλει.

Αυτό με την οθόνη που ανάβει το κάνει συνέχεια εδώ και κανέναν μήνα. Νομίζω από όσο έχω παρατηρήσει ότι το κάνει μόνο αν είμαι με data ανοιχτά ή συνδεδεμένος σε wifi. Πιθανολογώ κάποια εφαρμογή θα είναι μετά από update της αλλά άντε να βρεις ποια....
      Τελικα οντως απο καποια εφαρμογη που μαλλον ξεκιναει να λειτουργει στο παρασκηνιο πρεπει να ειναι...και αντε να την βρεις..εχω βαλει το bitdefender που ειναι αρκετα καλο και πιστευω να μου χτυπησει αν ειναι κακοβουλη...