Δεν είναι ακριβή μια νέα . μπαταρία, εγώ δε θα το ρισκαρα. Είναι το πιο επίφοβο κομμάτι ενός σύγχρονου κινητου... Αλλαγή!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δεν είναι ακριβή μια νέα . μπαταρία, εγώ δε θα το ρισκαρα. Είναι το πιο επίφοβο κομμάτι ενός σύγχρονου κινητου... Αλλαγή!
Εάν και κάποιος άλλος συνφορουμίτης μπορεί να με βοηθήσει με την άποψή του, ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πρόβλημα μου, ευχαρίστως. -
Αλλαγή και μπαταρίας...μάλλον έχει τρυπήσει και πάλι καλά που δεν έσκασε...ποτέ κατσαβίδι σε μπαταρία...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αλλαγή και μπαταρίας...μάλλον έχει τρυπήσει και πάλι καλά που δεν έσκασε...ποτέ κατσαβίδι σε μπαταρία...
Και όντως τρύπησε το είδα αργότερα, άνοιξα το μαύρο περυτίλιγμά της, και είχε μικρή τρύπα.
Παρήγγειλα ήδη άλλη.
Ευχαριστώ για τις πολύτιμες βοήθειές σας. -
Τραπουλόχαρτο πλαστικό ή κάτι σαν πιστωτική κάρτα είναι το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις
Τεσπά...αφού δεν έγινε κάτι χειρότερο μικρό το κακό, έτσι κι αλλιώς μετά από τόσο καιρό θα ήθελε και μπαταρία -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τραπουλόχαρτο πλαστικό ή κάτι σαν πιστωτική κάρτα είναι το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις
Τεσπά...αφού δεν έγινε κάτι χειρότερο μικρό το κακό, έτσι κι αλλιώς μετά από τόσο καιρό θα ήθελε και μπαταρία
Ναι όντως ίσως και να ήθελε αλλαγή, 2 χρόνια τώρα συσκευή, έχει περάσει ουκ ολίγους κύκλους φόρτισης!
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά. Θα χαρώ να τα ξαναπούμε. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ευχαριστώ -
-
-
Πέρνα του μια official global με mi flash , fastboot mode , fastboot rom , με την επιλογή clean all να δούμε εάν στρώσει , κράτα backup φώτο , βίντεο ....
-
Το δοκίμασα άλλα δεν έστρωσε.. γι αυτό ξανά πέρασα την ελληνική για να το κάνω ροοτ μήπως με κάποιον τρόπο αλλάξει.
-
Μπορείς να βάλεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι γίνεται με το modem ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα