Καλησπέρα είμαι με την XTRV 10.2.2.0 stable. Μπορώ να περάσω την miui 11 global stable μέσω TWRP και να μην χαθεί το twrp; Ή θα πρέπει υποχρεωτικά να πάω μέσω miflash για να μην έχω πρόβλημα;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ
-
Μια ερωτηση παιδια... το λευκο background των εικονιδιων πως το βγαζουμε? Με την αναβαθμιση σε miui 11 το επανεφερε...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ota updates τελείωσαν η τελευταία ήταν η miui 11 global stable.
Επειδή όμως δεν έχω δει fastboot rom Mido global stable miui 11, βάλε την τελευταία miui 10 global stable και άσε το να πάρει global stable miui11 μέσα από τον updater.
Ορίστε
Download Link - Xiaomi Firmware
Με τον κάτωθι οδηγό
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
-
-
Καλησπέρα. Μου ήρθε η ενημέρωση για το Miui 11, κάνω download από τον Update Manager και όταν επιλέγω reboot now, κάνει reboot αλλα δεν κάνει εγκατάσταση και μου εμφανίζει το μήνυμα μόλις ανοίξει το κινητό "Could not update Miui 11, please try again". Εχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το πρόβλημα ή ξέρετε πως να το λύσω;
-
Το ποιο πιθανό να τα έχουν παίξει οι server τους. Προσπάθησε αύριο
-
Από χθες το βράδυ προσπαθώ και συνέχεια το ίδιο. Θα δοκιμάσω αν είναι και αύριο μήπως όντως είναι αυτό που λες.
-
Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ένα ξεκλειδωτο Mido και πρνωντας του μια miui port rom αργησε να ανοιξει και του εκανα restart. Απο τοτε τουβλο.η Οθονη δεν ανοιγει σε recovery fastboot mode δεν μπαινει ,Στην διαχειρηση συσκευων το βλεπει σα 900 E αλλα καταφερνω μεσα από τους drivers να μου το εμφανιζει σαν 9008 οπου και το Miflash το διαβαζει αλλα πατωντας το flash παίρνω το μηνυμα ''sahara read and error with status 9'' και στην δευτερη προσπαθεια για flash παιρνω το μηνυμα ''cannot receive hello packet mi flash tool''. Εννοειται εχω αλλαξει καλωδια υπολογιστη περασμα drivers και φτου από την αρχη χωρις αποτελεσμα. Υπαρχει περιπτωση να ανοιξει?
-
Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:
Στην διαχειρηση συσκευων το βλεπει σα 900 E αλλα καταφερνω μεσα από τους drivers να μου το εμφανιζει σαν 9008
-
Καλημερα.Να φανταστω εννοεις το κολπο με το καλωδιο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα