@amavroudis Αφού δεν μπορεί να έρθει αυτόματα η αναβάθμιση σε Android 8 αν γίνεται να πάω σε προγραμματιστή για να μου βάλει το Android 8 στη συσκευή μου.. εκτός αν δεν μπορεί ούτε ο προγραμματιστής να το κάνει...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Οι rom από τη Xiaomi για τη συσκευή σου, οι miui rom δηλαδή, σταμάτησαν εκεί που σου έγραψα. Κανένας δε μπορεί να κάνει κάτι πια.
Κάποιοι ανεξάρτητοι προγραμματιστές τρέχουν roms βασισμένες συνήθως σε ανοιχτό κώδικα Google και θα βρεις πιθανώς στο xda κάποια πράγματα.
Δες.εδω
Xiaomi Redmi Note 4 [Snapdragon] ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Development
Θέλει όμως γνώσεις για να προχωρήσεις που αμφιβάλλω αν τις έχεις. Διάβασε και ρωτάς ξανά...
Είστε και τελείως λάθος εδώ και καλό είναι ο Ανέστης @NasDriver να πάρει τα μηνύματα μας και να κάνει νέο θέμα εδώ
RedMi Note 4/4X (Mido) -
Γνώσεις δεν έχω και αν θα έκανα κάτι θα πήγαινα σε προγραμματιστή δεν θα το έκανα μόνη μου... αλλά αφού δεν γίνεται τίποτα δεν θα κάτσω και να σκάσω... Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
-
Αν μπορείς να περάσεις το τελευταίο twrp στη συσκευή σου, έχοντας προηγουμένως ξεκλειδωτο bootloader, μπορείς να περάσεις από εδώ την pixel experience που τρέχει android 10
[ROM][OFFICIAL][mido] Pixel Experience [AOSP… | Xiaomi Redmi Note 4
Για διάβασε.
Έχει και άλλες με 10 εκεί... -
-
-
Για την pixel γνωρίζουμε αν είναι καλή για gaming γιατί από ότι διάβασα μόνο Google εργοστασιακες εφρμ βελτιώνει
-
Ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις εκπομπής κυψέλης για την λήψη ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης από το 112. Αυτό που λέει στις οδηγίες δεν το βρίσκω.
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
Ασύρματα και Δίκτυα
Περισσότερα
Ειδοποιήσεις Έκτακτης Ανάγκης.
Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις επιλογές «Ακραίες Απειλές» και «Σοβαρές Απειλές».Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις εκπομπής κυψέλης για την λήψη ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης από το 112.
Ειδοποιήσεις Εκπομπής Κυψέλης σε Xiaomi
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ασύρματα και Δίκτυα > Περισσότερα > Ειδοποιήσεις Έκτακτης Ανάγκης. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις επιλογές «Ακραίες Απειλές» και «Σοβαρές Απειλές».
techblog.gr/mobile/diadikasia-…FSWOluWc76HXnlspPcaY318R4 -
Δεν βλέπω τίποτα από όλα αυτά.
Έχω XTRV_arΩma 8.2.1 / BetaΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Δεν βλέπω τίποτα από όλα αυτά.
Έχω XTRV_arΩma 8.2.1 / Beta
-
Δεν υπάρχει γρανάζι.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα