Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εχθες με ετρωγε λίγο να κανω βλακειες στο κινητό εβαλα την ελληνική 11 πολύ ωραία.
Παρολου που εχει Dolby atmos και το ριχα βάλει στο δυνατό είχε χαμηλό ηχο πράγμα που με ανάγκασε να ξαναγυρίσω στην 10 stable aroma αυτη που ειχα την τελευταία.
Κανω wipe chase davlik data επανεκκίνηση στο recovery περναω την 10 κανω επανεκκίνηση ωστε να μπουτάρει μια φορά και ξανα μπαίνω recovery ωστε να κανω restore μιας που ειχα κανει back up επανεκκίνηση αλλα να ενα πρόβλημα δεν αναγνωριζε την καρτα sim.
Ξανα recovery wipe chase davlik data και ξαναπέρασα την 10 ορισα το κινητο σαν νεα συσκευή για να μην εχω προβλήματα και έστησα το κινητό απο την αρχή.
Μονο ενα προβλημα έχω μου βγάζει μήνυμα για ενεργοποιηση κάρτας και εύρεση κινητού και αποτυχαίνει συνεχώς γιατί; -
Εντιτ κομπλε μάλλον η xiaomi ηταν φορτωμένη, κομπλε ενεργοποιηθηκε η υπηρεσία εύρεσης του κινητού ιφφ νόμιζα εγινε ζημια στο κινητό. Δεν το ξανα πειράζω οσο και να με τρωει το χέρι
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H fantomas@7 έγραψε:
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΑΦΗΣ?ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΛΔ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΟ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ?
-
Γυρισα από havoc os 3.5 και pixel experience android 10 σε miui 11 και εμφανισε αυτό( find device storage corrupted.Your device is unsafe now) και δεν δουλεύει το WiFi. Ξανα πηγα σε havoc 3.5 και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, το επαθε λογο android 7 σε 10 και μετα πισω 7;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkMi 11i 8/256 -
Πέρασες σε miui πρώτα με miflash σε fastboot; Με clean all;
-
Ένταξη το εφτιαξα εβαλα twrp και με terminal περασα το persist.img όλα καλά.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkMi 11i 8/256 -
Καλημέρα. Πέρασα εχθές το βράδυ την xtrv 11(ευχαριστώ πολύ για τους οδηγούς). Όλα δουλεύουν σωστά αλλά ενώ οι εφαρμογές των τραπεζών δεν έχουν θέμα, η εφαρμογή για το στοίχημα ανοίγει και γράφει (διακοπή λόγω μη εξουσιοδότημενης παρέμβασης (jailbreak). Δοκιμάστε με άλλη συσκευή. Δεν με πολύ πειράζει γιατί μπαίνω από τον Chrome αλλά θα ήθελα να μάθω πως διορθώνεται (και αν)
-
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-