Γράφει για μη εξουσιοδότημενη παρέμβαση. (πάμε στοίχημα όχι του οπαπ με τα αποτελέσματα) Έχω δοκιμάσει ότι μου είπαν τα παιδιά παραπάνω αλλά δεν δουλεύει. Δεν πειράζει μπαίνω από τον browserΟ/H leotzian έγραψε:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλημέρα σε όλους!!!
Οντως ισχύει οτι το rebmi note 4 (Mido)..θα παρει το MIUI 12?? Βασικά εχω μαθει οτι η xiaomi εχει σταματησει προσωρινα την ανάπτυξη του 12 και αναμένουμε ενημέρωση..κ αυτο δεν ξέρω αν ειναι real η fake news..
UPDATE...
Λογω ενος κινέζικου φεστιβαλ σταματανε ολες οι εταιρίες να λειτουργούν απο 25 εως 3 Ιουλιου...οποτε κ γι αυτο η xiaomi σταματαει προσωρινά την ανάπτυξη του..Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Εννοείται ότι δε πρόκειται να πάρει miui12...
-
Θα έπρεπε τουλάχιστον να πάει σε android 8.Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
-
-
-
-
Βεβαια μακη θα μπορούσαν αλλη μια να δωσουν στο mido αναβάθμιση οσο αφορα το android γιατί φοραει επεξεργαστή snapdragon οσοι φοράνε τέτοιο εχουν παρει δυο αναβαθμίσεις.
Ειναι που το λέγαμε οι ποιο πολυ παλιοί που μας τα χαλασε και η xiaomi άλλαξε πολιτική και ακολουθει σαν την Samsung οσο αφορα τις αναβαθμίσεις.
Τελοσπαντον λογια να αγαπιομαστε είναι αυτά κάπως ετσι λεει το ρητό αχαχ -
-
Μόνο από το ανώτερο ράφι είχαν δώσει και έξτρα αναβάθμιση...
-
OffTopic
Ο/H mparaxir έγραψε:
Τελοσπαντον λογια να αγαπιομαστε είναι αυτά κάπως ετσι λεει το ρητό αχαχ
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H AndroiDimitris έγραψε:
Καλησπέρα σήμερα έσπασε η οθόνη του κινητού και αύριο θα πάει για επισκευή και αλλαγή μπαταρίας.
Το έχω ξεκλείδωτο και θέλω να περάσω τη καλύτερη custom rom που έχει λειτουργήσει άψογα ως τώρα.
Έχω το redmi note 4x με snapdragon
Μπορείτε να μου δώσετε λινκ της ρομ;
Σας ευχαριστώ θερμά
StackPath
Εδω είσαι η πρώτη είναι σε άρωμα και η δεύτερη στην απλή
Εγω την άρωμα εβαλα ειναι η καλύτερη ρομ που εχω δοκιμασει και σε κατανάλωση μπαταρίας και χωρίς προβλήματα καθόλου
Προσπαθώ να βάλω την παραπάνω xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_arΩma_Stable_V10.2.2.0.zip στο mido μου και όταν ξεκινά να κάνει εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα -ότι η rom είναι για mido ενώ η συσκευή μου είναι "".-
Την XTRV την δέχεται κανονικά, όπως και την official.
Καμιά ιδέα για το πως θα μπορούσε να περαστεί η αρώμα; Ή κάποιο link με κάποια εναλλακτική τελευταία 10αρα rom;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα