καλησπερα,σημερα παρελαβα το redmi note 4 me global 8.1.4 με ελληνικο μενου απο ελληνικο καταστημα(placemall),το κινητο παει σφαιρα,,ειμαι πρωην κατοχος i phone κ μου φαινεται το ακουστικο οταν δεχεσαι η λαμβανεισ κληση ειναι αρκετα χαμηλοτερο οσον αφορα την ενταση,ειμαι νεος κατοχος xiaοmi αλλα και στο φορουμ,θπαρχει καποιος οδηγος να το βελτιωσω?
redmi note 4 με global 8.1.4.0 μετριο ακουστικο
-
-
και εγω σημερα αγορασα το REDMI NOTE 4 ,me global stable 8.1.4.0(MBFMIDI)eimai νεος εδω,,ολα καλα με το κινητο,super θα λεγα,απλα μου φαινεται το ακουστικο δν εχει τοση μεγαλη ενταση,υπαρχει καποιοσ συγκεκριμενος οδηγος να το βελτωσω?
-
παιδια σημερα αγορασα το REDMI NOTE 4 ,me global stable 8.1.4.0(MBFMIDI)ημoυν πρωην κατοχος απο μιλαρακικαι νεος εδω,,ολα καλα με το κινητο,super θα λεγα,απλα μου φαινεται το ακουστικο δν εχει τοση μεγαλη ενταση,υπαρχει καποιοσ συγκεκριμενος οδηγος να το βελτωσω?
-
παιδια σημερα αγορασα το REDMI NOTE 4 ,me global stable 8.1.4.0(MBFMIDI)ημoυν πρωην κατοχος απο μιλαρακικαι νεος εδω,,ολα καλα με το κινητο,super θα λεγα,απλα μου φαινεται το ακουστικο δν εχει τοση μεγαλη ενταση,υπαρχει καποιοσ συγκεκριμενος οδηγος να το βελτωσω?
-
Αυτή η ρομ έχει αποσυρθεί από την xiaomi για κάποιους λόγους, ή βάζεις Ελληνική xtrv που έχει εγκατεστημένο το dolby atmos, ή περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση να δεις εάν στρώσει ή το γυρίζεις σε global dev και βλέπεις.
Επικρατέστερο σενάριο για εμένα το πρώτο. -
Η συγκεκριμένη ρομ έχει ανακληθεί, πολύ πιθανό να είναι bug της ρομ
=============== Φεβ 23rd 2017, 9:31am ===============
OffTopic@Kwstas Kwnstantinoy, Η ανάρτωση της ίδιας ερώτησης σε πολλά-διαφορετικά θέματα δεν βοηθάει, αντιθέτως δημιουργεί σύγχηση και περισσότερα προβλήματα.
Επίσης θεωρείτε και σπαμ...μεταφέρθηκαν όλα τα ποστ εδώ...σε ένα σημείο...
-
Το Dolby Atmos δεν επηρεάζει τίποτα άλλο εκτός από media sounds, δηλαδή δεν επηρεάζει ringer, call, notification και alarm volume. Το μόνο πράγμα που έχω δει να επηρεάζει call volume max level είναι το xMIUI app αλλά θέλει φασαρία για να εγκατασταθεί, δηλαδή θέλει root-αρισμα (άρα custom recovery, άρα unlocked bootloader) και εγκατάσταση Xposed Framework.Ο/H makis1024 έγραψε:
Αυτή η ρομ έχει αποσυρθεί από την xiaomi για κάποιους λόγους, ή βάζεις Ελληνική xtrv που έχει εγκατεστημένο το dolby atmos, ή περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση να δεις εάν στρώσει ή το γυρίζεις σε global dev και βλέπεις.
Επικρατέστερο σενάριο για εμένα το πρώτο.
-
Έχοντας την εν λόγω ρομ μπορώ να αναφέρω ότι ΔΕΝ είναι bug της ρομ αυτό που αναφέρει ο φίλος. Το μόνο bug είναι η λιγότερη ζωή της μπαταρίας κατά περίπου 15℅
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
το θεμα ειναι πως χρησιμοποιωντας τα ακουστικα βελτιωνεται πολυ ο ηχος,,υπαρχει καποια εφαρμογη μεσω playstore που να την βελτιωνει?
-
Πρωτα απο ολα αλλαξε Rom για να βεβαιωθεις οτι δεν το κομματι hardware που φταιει η bug της Rom..Ο/H Kwstas Kwnstantinoy έγραψε:
το θεμα ειναι πως χρησιμοποιωντας τα ακουστικα βελτιωνεται πολυ ο ηχος,,υπαρχει καποια εφαρμογη μεσω playstore που να την βελτιωνει?
=============== Φεβ 24th 2017, 1:13pm ===============
Ξερει κανεις αν η Version: V8.0.4.0 Global Stable Official εχει Ελληνικα? Θυμαμαι απο 8.1 και πανω εχουν -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0