αφου περα την china dev κ δουλεψε το κινητο κ ενεργοποθησα το βοοτλοαντερ
κ εγκατεστησα twrp πηγα να περασω την stable 8.2.1.0 μεσω της sd αρχησε να μου κανει νουμερα, δλδ κολουσε στην εγκατασταση ή οταν πηγαινα να μπω στην sd κολλουσε κ εκλεινε
εν τω μεταξυ ειχα περασει την ρομ κ στηγν μνημη του κινητου αλλα δε την εβρισκα εκει για να την περασω
ετσι εβγαλα εντελως την sd, ελπιζω να εφταιγε αυτην κ ξαναπερασα την china dev κ επειτα την global stable για να εχω playstore κ να φυγουν οι κινεζικες εφαρμογες
τωρα θα μεινω με την global stable να δω πως θα παει το κινητο κ θα ενημερωσω τις επομενες μερες
θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας κ τον χρονο σας
@longus σε ευχαριστω πολυ για τον λογαριασμο να ανοιξω το βοοτλοαντερ
αν εχω ανοικτο τον βοοτλοαντερ θα εχει θεμα με την global stable?
καλο μεσημερι κ καλο ψησιμο σε ολους μας, χεχε πριν την σαρακοστη
κ εγκατεστησα twrp πηγα να περασω την stable 8.2.1.0 μεσω της sd αρχησε να μου κανει νουμερα, δλδ κολουσε στην εγκατασταση ή οταν πηγαινα να μπω στην sd κολλουσε κ εκλεινε
εν τω μεταξυ ειχα περασει την ρομ κ στηγν μνημη του κινητου αλλα δε την εβρισκα εκει για να την περασω
ετσι εβγαλα εντελως την sd, ελπιζω να εφταιγε αυτην κ ξαναπερασα την china dev κ επειτα την global stable για να εχω playstore κ να φυγουν οι κινεζικες εφαρμογες
τωρα θα μεινω με την global stable να δω πως θα παει το κινητο κ θα ενημερωσω τις επομενες μερες
θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας κ τον χρονο σας
@longus σε ευχαριστω πολυ για τον λογαριασμο να ανοιξω το βοοτλοαντερ
αν εχω ανοικτο τον βοοτλοαντερ θα εχει θεμα με την global stable?
καλο μεσημερι κ καλο ψησιμο σε ολους μας, χεχε πριν την σαρακοστη