Διαφήμιση

προβλημα με rom για Update στο xiaomi note 3 ?pro?

• Ο/H physiolife έγραψε:

μπερδεύτικα λιγο.....δεν φταίτε εσυ παιδια, λογικα εγω φταιω που δυσκολεύομαι στο να κατανοήσω καποια πράγματα.

Εγω πήρα ενα κινητο.Το οποιος ομως ειναι μέσα custom Rom (δλδ ας πουμε πειρατική και όχι την επίσημη)

Είδα τωρα οτι το bootloader ειναι ξεκλήδωτο. Αρα απο οτι κατάλαβα μπορώ να περάσω καποια Rom μεσα.

Πρεπει να βάλω την γνήσια? εαν ναι που την βρίσκω?
    Αφου βάλω την γνήσια το αίτημα μου για να ξεκλειδώσω θα εγγυηθεί?
    και γιατι να κανω αίτηση για ξεκλειδωμα αφου θα εχω την γνήσια πάνω?

Αν το αφήσω ετσι τι θα πάθει το κινητο? ΤΟ εχω απο το καλοκαίρι και δεν lagarei καθολου...

Για πείτε μου ενα ενα βήματα τι πρέπει να κανω....
    Το κινητο εχει πειραγμένη ρομ όχι custom,custom είναι η xtrv ή, η eu
    Μπορείς να περάσεις μια official σε fastboot mode,το μονο καλο που είναι ξεκλείδωτο! δεν μπλέκεις με edl ;)
    Εδώ en.miui.com/download-301.html
    Το αίτημα μπορείς να το κάνεις και τώρα, έπρεπε ήδη να το έχεις κανει :)
    Θα ξεκλειδώσεις για να μπορείς να χρησιμοποιείς το fastboot
    Μπορεί καπια στιγμή να κλείσει και να μην ξανα ανοίξει :D
    Κανε αίτηση και μόλις παρεις το OK εδώ είμαστε! :thumbsup:
    You may think you can fly - but you better not try
  • Θα κάνεις δικο σου λογαριασμο- αίτηση όπως κ να χει.

• Διαφήμιση
  • Ο/H physiolife έγραψε:

εφοσον είναι ήδη ξεκλείδωτο το bootloader, Μηπως εχει γίνει η αίτηση?
    Κάποιος κάπου κάποτε το ξεκλειδωσε, δεν ξέρουμε όμως πώς και πέρασε την πειραγμενη ΡΟΜ :D

Το σωστό είναι να πάρεις δικαίωμα ξεκλειδωματος να περάσεις official rom για να κλειδώσει και να ξεκλειδώσεις σωστά :thumbsup:
  • οκ, ετσι θα το κανω....ομως τωρα βγηκαν νέο ερωτήματα......

1)Εφοσον το κινητο αρχικά ξεκλειδώθηκε απο κάποιον, πρεπει να το κανω καιγω? Εχει ονομαστικό χαρακτήρα το ξεκλείδωμα ή είναι της συσκευής το ξεκλείδωμα?
    2)Εφόσον το κάνω το ξεκλειδωμα εγώ, τι θα γίνει στην συσκευη που εχει πειραγμένη rom? θα κλειδώσει (μην μείνω χωρις κινητο)
    3)Η official Rom που θα πρεπει να βαλω μετά που θα την βρω? μπορώ να την βάλω εγω ευκολα? ή θα χαλάσω το κιν μου?
    4)Αφου περάσω την official Rom θα ειναι στα Ελληνικά και θα δουλεύει το κινητό κανονικα?
    5)Οταν περάσω την Official, θα πρέπει να ξανα κάνω λογαριασμό για να ξεκλειδώσει?

6) Εαν τώρα προσπαθούσα να περάσω official Rom τι θα γίνει?

7) Μηπως να το παω σε καποιον τεχνικό το κινητο?
    8) Υπαρχει κίνδυνος να χαλασω το κινητο με ολα αυτα?

=============== Φεβ 26th 2017, 1:28pm ===============
    και κατι πολυ βασικό, για να μπορέσω να κανω την αίτηση, θα πρεπει να εχω οπως λεει στον οδηγο

Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom.

εγώ εχω official ή οχι τελικα?
  • Φίλε μου καικουράστηκες να διαβάζεις! :D
    Και τα έχεις μπλέξει.

Κανε την αίτηση και μόλις πάρεις το Ok όλα θα γίνουν εύκολα και ωραία :thumbsup:

Από το pc εδώ Apply for unlocking Mi devices

Δεν τους νοιάζει ούτε πια συσκευή Xiaomi έχεις ούτε η ΡΟΜ που έχει επάνω! :)
  • η αληθεια ειναι οτι διαβασα καπου, οτι εαν κανεις καποιο λαθος θα κλειδωθεί το κιν σου ανεπιστρεπτεί κτλπ....
    έκανα λογαριασμό στο Mi, Και τώρα θα παω για το ξεκλείδωμα....αυτο που δεν καταλαβαίνω, ειναι οτι έτρεξα απο cmd και είδα οτι ειναι ξεκλείδωτο το bootloader...αλλο ειναι αυτο?

=============== Φεβ 26th 2017, 2:19pm ===============
    προχωρησα στην αίτηση, και περιμένω απαντηση.
    Πήρα μνμ στο κιν για το verification code, και μου λένε αναμονή για την εξέλιξη....
    αντε να δουμε...

=============== Μαρ 1st 2017, 7:00am ===============
    Μολις μου ηρθε μνμ απο την xiaomi οτι εχω την αδεια για ξεκλείδωμα. Και να κατεβάσω ενα tool. Κανω dowload Και μετά πρεπει να βαλω την σωστή official ROm?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H physiolife έγραψε:

Μολις μου ηρθε μνμ απο την xiaomi οτι εχω την αδεια για ξεκλείδωμα. Και να κατεβάσω ενα tool. Κανω dowload Και μετά πρεπει να βαλω την σωστή official ROm?
    Ναι τώρα πρακτικά κάνεις ότι θέλεις με την συσκευή σου (και με ασφάλεια ειδικά μετά το ξεκλείδωμα). Αλλά έγραψες ότι ο bootloader είναι ήδη ξεκλειδωμένος. Εϊναι σίγουρο αυτό?

Για κάνε αυτό -> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
  • το bootloader ειναι ξεκλείδωτο απο την αρχη που είχα το κιν. Το δοκίμασα κανονικά με βάση το video. Τώρα τι κανω?

=============== Μαρ 4th 2017, 1:41pm ===============
    Ουσιαστικά τωρα έχουμε καποια δεδομένα

Α) Έχω πειραγμένη ROM
    Β) Είχα απο την αρχη ξεκλείδωτο το bootloader το εχω τσεκάρει
    Γ) Έκανα λογαριασμό στην MIU και π'ηρα το ΟΚ για την αίτητση ξεκλειδώματος στο ονομα μου
    Δ) ΤΙ κανω τώρα? ΠΡεπει να βάλω την κανονική ΡΟΜ και αν ειναι που θα την βρω?
    Ε) Αφου βαλω την νεα ΡΟΜ θα πρεπει να ξανα κανω λογαριασμό και αίτητση ή οχι?
    ΣΤ) Πρεπει να βαλω την Official ή υπάρχει καποιακαλύτερη?
    Ζ) Ειναι επικυνδινο να το κανω εγω αυτο ή οχι?
  • Πρώτα πρώτα πρέπει να βάλεις μια official rom... Από την στιγμή που έχεις ξεκλειδωτο bootloader μπορείς να χρησιμοποιήσεις
    αυτόν τον οδηγό
    Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr

Το κινητό σου είναι το redmi note 3 pro...
    Η ρομ δλδ είναι η redmi note 3 QUALCOMM..

• λεω να κανω σημερα την εγκατάσταση της κανονικής Rom.
    2 ερωτησουλες πριν το κανω?
    1) Θα έχει Ελληνικά ή θα πρεπει να βάλω καποια Ελληνικη?
    2) Θα διαγραφούν τα πάντα ολα?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H physiolife έγραψε:

1) Θα έχει Ελληνικά ή θα πρεπει να βάλω καποια Ελληνικη?
    2) Θα διαγραφούν τα πάντα ολα?
    Αν βάλεις global stable-developer ναι
    Καλό είναι να διαγραφούν με την επιλογή flash all- clean all..