Ξεκλείδωμα Lock Screen [SOLVED]
-
-
Όταν έβαλες το δακτυλικό αποτύπωμα σου ζητήθηκε πρώτα να βάλεις κωδικό.Αυτό λοιπόν σου ζητάει τώρα,τον κωδικό που είχες βάλει.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Βασικά είναι της κοπέλας μου, που το έδωσε στην μητερα της και εγινε ολο αυτό. Δεν θυμαται να έβαλε κανεναν τετοιο κωδικο που λες.
Πάντως έχουμε πρόσβαση στο Mi-account της. Γίνεται από εκεί κάτι; -
Το δακτυλικό αποτύπωμα κλείδωσε γιατί έγιναν (μάλλον) πολλές αποτυχημένες προσπάθειες γιά να ξεκλειδώσει με λάθος αποτύπωμα.Τώρα από Mi-account δεν πιστεύω να κάνει κάτι.Σίγουρα πάντως όταν κάνεις ρύθμιση γιά να κλειδώσει με δακ. αποτύπωμα σου ζητάει ή κωδικό ή πιν ή μοτίβο.Πιθανόν να έβαλε κωδικό χωρις να το θυμάται.Ας κάνει μία επανεκκίνηση μήπως ξεμπλοκάρει το δακ. αποτύπωμα,αν όχι να προσπαθήσει να θυμηθεί τον κωδικό ή έστω να βάλει ότι είναι πιό πιθανό να είχε βάλει τότε.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
Δεν το ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως όχιΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
οπότε τι μενει;
-
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα, το μόνο που μπορώ να πώ είναι..γράψε πάλι την ερώτηση στο νήμα του μοντέλου του τηλεφώνου σου που θα διαβαστεί από πολλούς και πιό γνώστες από εμένα καί ίσως εκεί πάρεις απάντηση.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Αν έχεις google account ή mi account μέσα στην συσκευή μπορείς να κάνεις από browser reset την συσκευή (factory reset)
-
Ναι έχουμε συνδεδεμένο το Mi account και εντοπίζει το κινητό. Πώς μπορώ να κάνω το factory reset?
Λοιπόν έκανα wipe από το Mi acount Cloud.
OK κομπλέ!
Ευχαριστώ παιδιά! -
Aν αποφάσισες να πας σε αυτή τη λύση,θα πας στο mi account σου-products-Mi cloud-Εκεί θα πας στο find device θα δεις την συσκευή σου και θα πατήσεις disable και διάβασε προσεκτικά τι θα κάνεις.
Αυτά
Κάτι παρόμοιο είναι και στο Google account σουΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα