το έκανα αλλά δυστυχώς τα ίδια
Πρόβλημα με Omega και google photos [SOLVED]
- RedMi PRO
-
-
Τι να σου πώ, λυπάμαι. Σε εμένα είχε δουλέψει.
Ισως η αιτία του προβλήματος να είναι διαφορετική στην δική σου περίπτωση. Πιθανότατα να μην φταίει κάτι στην συσκευή σου, το πρόβλημα μπορεί να είναι σε κάποια ρύθμιση από το google λογαριασμό σου. (γι'αυτό και ανοίγει offline)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@Alex_MLT Τα έχουμε κάνει όλα με τον @Teomou το πρόβλημα είναι μόνο σε αυτήν την εφαρμογή, @Teomou κατέβασε την Ελληνική Stable να δοκιμάσουμε και με αυτήν.
=============== Φεβ 25th 2017, 1:04am ===============
@Teomou Αν και σκέφτομαι στην επόμενη συνάντηση μας να βάλουμε Global fastboot rom Αγγλοκινέζικη εκεί πιστεύω θα λυθούν όλα τα προβλήματα με την εφαρμογή. -
ανοιγω την εφαρμογή με το wifi κλειστό και μετά από λίγο το ενεργοποιω και κλείνει κατευθείαν. Παίζει τίποτα με ρύθμιση του wifi?
@derveni να βάλουμε την αγγλοκινεζικη αλλά αυτή απ ότι ξέρω δεν έχει ούτε playstore ούτε τίποτα της google για συγχρονισμό gmail επαφές κλπ. και φοβάμαι για τυχόν προβλήματα για να τα περάσουμε -
-
Νομιζω ότι το πρόβλημα λύθηκε.
Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,ξαναπερασα τις εφαρμογές και μην το ματιασω μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά
Φοβήθηκα η αλήθεια είναι γιατί νόμιζα ότι θα χρειαζόταν πάλι πέρασμα και to recovery και η rom.κρατησα και ένα backup και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Ποιος ξέρει τι κόλλημα είχε φάει.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια -
Όλα καλά δηλαδή φίλε μου.
Τελικά όμως δεν βγήκε άκρη τι το προκάλεσε αυτό, ε;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο θεός και η ψυχή του τι το προκάλεσε.
Όλα καλά τώρα.
Επίσης για την ιστορία έφυγαν και κάτι κόκκινα νούμερα που εμφανιζόταν όταν είχα ανοιχτή τη φωτογραφική μηχανή πάνω αριστερά και γραφανε -1 +6 τα οποία δεν ξέρω τι ήτανε. -
Πάντως εγώ ακόμα πιστεύω ότι ήταν θέμα της εφαρμογής της google 100%, κάτι δεν έκατσε καλά στη εγκατάσταση.
α, αυτό στην κάμερα πρέπει να ήταν μάλλον η χειροκίνητη έκθεση ή κάτι τέτοιο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0