Καλημέρα σε 'ολους.Την προηγουμενη εβδομαδα πήρα το redmi 4 και 2-3 φορές δεν έβλεπε την κάρτα sim ,πηγα άλλαξα κάρτα και τώρα δουλεύει κανονικα. Εχθές δεν Μπορούσα να μπώ καθόλου sto 3G μέχρι να βγαλω την κάρτα και να την ξαναβάλω,δούλεψε κανονικά,αλλά αντι για 3G η 4G αντίστοιχα βγάζει Η,Η+.όταν έχω ανοιχτό το wifi κανονικά στην θέση του Η βγάζει το σηματάκι του 3G 4G .
Σημερα το πρωί πάλι δεν είχα 3G , μέχρι να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα sim.Τώρα έχω.
Δεν ξέρω αν για όλα αυτά οφείλεται η rom η το κινητο,έχουν περάσει 8 ημέρες απο την στιγμή που το πήρα και μου έρχεται ώρες ωρες να το σπάσω.Να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω η να βάλω μια άλλη rom τι λέτε εσεις?
Σημερα το πρωί πάλι δεν είχα 3G , μέχρι να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα sim.Τώρα έχω.
Δεν ξέρω αν για όλα αυτά οφείλεται η rom η το κινητο,έχουν περάσει 8 ημέρες απο την στιγμή που το πήρα και μου έρχεται ώρες ωρες να το σπάσω.Να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω η να βάλω μια άλλη rom τι λέτε εσεις?