Διαφήμιση

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ 4G ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ;

• Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ 4G ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ;

Θα ήθελα να ενεργοποιήσω και τη δεύτερη sim σε 4G ταυτόχρονα με την πρώτη γίνεται;
      Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος.
      Redmi Pro με ROM MIUI by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1- 8.1 Stable 8.1.2.0(MHQCND).

Στο forum διάβασα αυτό: {Αφου γυρισα το 'ro.mtk_lte_support' απο 0 σε 1, εφτιαξε το 4G στη 2η sim αλλα επισης ΔΕΝ δημιοθργηθηκε προβλημα στο deep sleep} ...πως γίνεται;

Ευχαριστώ
    • Καλησπέρα,

μπορείς να στείλεις ένα screenshot απο το about phone να δούμε ακριβώς τι rom "φοράει";
      Έχεις περάσει κανένα patch (πχ deep sleep fix);
      Αν αλλάξεις την κάρτα απο το 2ο slot στο 1ο, παίζει 4G;
      Στο preferred network type το έχεις prefer lte;
      Την έχεις ενεργοποιήσει για 4G πχ αν είναι cosmote;
      Τέλος, το redmi pro δεν ποιάνει την 800αρα μπάντα για 4G. Αν ο πάροχος σου στην περιοχή έχει 4G
      στη 800αρα μπάντα, δεν θα δουλέψει...Παρατήρησε το και σε διαφορετικές περιοχές τι κάνει.
    • Καλησπέρα , εχω την τελευταία ROM έκδοση MIUI by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1- 8.1 Stable 8.1.2.0(MHQCNDI).
      1) ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ PATCH...
      2) KAI OI ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΕΊΝΑΙ COSMOTE 4G KAI AN TIΣ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ SIM H ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΑΝΕΙ 4G ΕΝΩ Η ΠΡΏΤΗ ΟΧΙ, ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΙΝΤΕRNET KAI ΠΙΑΝΕΙ 4G ENΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΟ 3G. Μπορεί να έχουν ταυτόχρονα και οι δύο Sim 4G;
      Στο forum διάβασα αυτό {Αφου γυρισα το 'ro.mtk_lte_support' απο 0 σε 1, εφτιαξε το 4G στη 2η sim αλλα επισης ΔΕΝ δημιοθργηθηκε προβλημα στο deep sleep} ξέρεις πως γίνεται;
    • Διαφήμιση
    • Είσαι σίγουρος οτι δεν είχες περάσει το patch; η 8.1.2.0 έχει ro.mtk_lte_support=1 (την είχα στο pc και το τσέκαρα πριν σου απαντήσω :) ).
      To patch αλλάζε και μερικά αλλά values και για αυτό δεν δημιουργείται πρόβλημα στο deep sleep.
      Anyway αφου δουλεύει τώρα όλα καλά, case closed:)
    • Τι εννοείς δουλεύε,ι δεν εχω 4g στη δεύτερη sim !!!
      Ξέρεις τι πρέπει να κάνω;
      Ανακεφαλαιώνω η πρώτη sim εχει 4g με internet ενώ η δεύτερη πίανει μόνο 3g. Μπορεί να έχουν ταυτόχρονα και οι δύο sim 4G;
      Αυτά λεω και ποιο πανω...
      Δεν ξερω για pach ουτε που θα το βρώ ούτε πως το περνάνε στο κινητό.
    • Ταυτόχρονα δεν μπορούν να έχουν 4G, ή μία θα έχει μόνο, όποια επιλέξεις εσύ.
    • ΟΚ έτσι όπως το διάβασα κατάλαβα οτι το έφτιαξες με την αλλαγή στο ro.mtk_lte_support ενώ εσύ ρωτούσες πως γίνεται να περάσεις την αλλαγή .
      Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, η τιμή είναι όπως πρέπει στην rom σου.

Κάθε στιγμή είναι μια ενεργή SIM για τα δεδομένα, οπότε "ταυτόχρονα" δεν μπορεί να παίξει.
      Την αλλαγή την κάνεις στο settings -> SIM cards & mobile networks -> Default Settings Internet .

Λογικά θα βλέπεις εσύ 2 entries
      GR COSMOTE 1
      GR COSMOTE 2
      Εφόσον επιλέξεις εκεί την 2η κάρτα, παίζει 4G;
    • Διαφήμιση
    • Πάντα είναι ενεργή μια κάρτα απο τις 2 στα δεδομένα.
      Μόλις τελειώσεις τα πακέτα της, γυρνάς στην άλλη:)
    • Μπορείς να στείλεις ένα screenshot; σβήσε τυχών ονόματα που εμφανίζονται απο κάτω.
      Εμένα εμφανίζεται:
      Το προφίλ μου
      Οι ομάδες μου
      και μετά έχει τα Αγαπημένα
    • Διαφήμιση