καλησπέρα σε όλους θα α ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να γυρίσω απο την 7 στην 6 σε mi max μέσω του backup μου κολλάει στο mi υπάρχει περίπτωση να έχει κλειδωθεί ο bootloader?
[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@Panoslast Τι έκανες για να έχει κλειδωθεί, για την επιστροφή δεν ξέρω, αλλά από ΜΜ σε lollipop χάνεις το ΙΜΕΙ εδώ δεν γνωρίζω αν γίνεται το ίδιο.
-
-
@Panoslast Τι να πω δες αυτό που είπες αν σου κλειδώθηκε? και ξεκλείδωσε, πάντως θεωρώ πολύ νωρίς για nougat πάρα πολλά προβλήματα.
-
Λοιπόν και στο Mi Max μου με 70 χαρακτήρες γράφει μην. Είτε είναι μικρά, είτε κεφαλαία.Η κάμερα σα να έστρωσε παρότι κράσαρε τη πρώτη φορά που πήγα να δοκιμάσω με πανόραμα.Κατά αλλά λίγο καλύτερη η μπαταρία μου φαίνεται από τη δικιά σας τη τελευταία stable.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
οκ με την καινούργια , δεν βλέπω κάτι παράξενο μέχρι στιγμής από οτι είχε ...μου κάνει εντύπωση λίγο η μπαταριά ..ξεκίνησα την διαδικασία με 100% , μόλις έκανα στο twrp την διαδικασία εγκατάστασης της νέας ρομ τότε η μπαταριά μου έδειξε 79% αμέσως.
Έπειτα αφού η διαδικασία της εγκατάστασης έγινε κανονικά και άνοιξε το τηλεφωνώ μου η πτώση της μπαταρίας ήταν άστα να πάνε χαχαχαχ (μόνο 3% ) και πήγε στο 76% .Σερφαρωντας εδώ και περίπου μιάμιση ώρα και μετά απο δυο επανεκκινήσεις το mi4c συνεχίζει να εχει σταθερά 74% δεν πέφτει με τίποτα ...
Να το τεστάρω να δω και άμα φορτίζει χαχαχαχαχ.
Η ρομ πέρασε πολύ γρήγορα πρώτη φορά έγινε τόσο γρήγορη εγκατάσταση.
74831 sto antutu φορτώστε λέμε.....
[/info][/quelle]
-
@gkalen φίλε ρίξε μια ματιά σε αυτό το λινκ
[Miui Device Team]Adreno 430 Graphics Driver OpenGL ES 3.2 - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum
Το πέρασα στο mi4c και σε antutu είδα 4k παραπάνω, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα και καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες