[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Αν βάλεις το gps test βρίσκει δορυφόρους?
-
Καλησπερα στην παρεα σε MI NOTE PRO βγαζει Ε error στην εγκατασταση κ στα μνμ εχω κ εγω 60 στα ελληνικα ...
-
Καλησπέρα κι από μένα. Η ρομ περάστηκε σε Redmi Note 3 (hennessy) ύστερα από factory reset και μετά τα σχετικά wipes. Έγινε επαναφορά των ρυθμίσεων κι εφαρμογών από mi cloud. Στην stock εφαρμογή μηνυμάτων, έχω 160 χαρακτήρες και μάλιστα τώρα πια δεν χρειάζεται να γράφω με κεφαλαία από όσο είδα. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν την ευχάριστη έκπληξη.
Το gps την πρώτη φορά μου έκανε 4,5 λεπτά για να κλειδώσει. Στις επόμενες 2 φορές μου κλείδωσε σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Για μπαταρία και διαχείριση ram επιτρέψτε μου να επανέλθω αργότερα διότι μόλις πέρασα την rom , πήγα στην επιλογή για Προγραμματιστές κι έβαλα Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος στο Μέγιστο και για όσο έπαιζα με το κινητό έβλεπα λίγο αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Πριν λίγο επανέφερα την ρύθμιση στο Μεσαίο και το άφησα λίγο ήσυχο από wifi και data για να αποκτήσω σταδιακά άποψη. Παρεμπιπτόντως, πιάνω 4G cosmote στο υπόγειο του σπιτιού μου πια!!! Wifi καμπάνα και αδιάλειπτα. Δεν έχω συνδέσει το bluetooth ακουστικό ακόμα και να μιλήσω για να δω αν έχω αποσυνδέσεις.
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τον κόπο και τον χρόνο σας -
-
Ερώτηση γιατί στην ενημέρωση του miui γράφει stable
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Theodoros Triandafillidis έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα σε MI NOTE PRO βγαζει Ε error στην εγκατασταση κ στα μνμ εχω κ εγω 60 στα ελληνικα ...
-
-
Σε εμένα με την τελευταία developer δεν έχει δορυφόρους
-
Καθόλου τίποτα? Εμένα στην αρχή άργησε να κλειδώσει είναι η αλήθεια αλλά μετά έβρισκε. Βέβαια διαβάζω σε ξένα φόρα ότι έχουν και άλλοι πρόβλημα.
Δοκιμασε με το faster GPS από playstore και βάλε Ευρώπη - Ελλάδα να δεις. -
καλησπερα σε ολη την ομαδα, εβαλα την τελευταια εκδοση σε xiaoomi mi note pro, ενω ολα καλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εχω στην slot 1 καρτα vodafone και εχω ιντερνετ κανονικα ενω στην slot 2 εχω cosmote και δεν εχω καθολου internet δεν ανοιγουν καθολου τα δεδομενα, ενω οι ρυθμισεις και ολα ειναι ενταξει τιποτα...αντιμετωπιζει καποιος αλλος αυτο το θεμα???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα