Διαφήμιση

[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H anton1z001 έγραψε:

Πως μπορουμε να δουμε την επιλογη με το region?? Δεν μπορω τη βρω

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Τοπική Ρύθμιση. Σε μερικά κινητά δεν εμφανίζεται και σε μερικά αν εμφανίζεται μπορεί να μην αλλάζει (ανάλογα τη ROM). Δεν θυμάμαι XTRVBeta1 που να μπορεις να το αλλάξεις εσύ. Οι XRTVBeta1 από σήμερα και μετά θα είναι έτοιμες και δεν θα χρειάζεται να κάνετε κάτι. Για τώρα, πέρασε ένα fix που βγάλαμε και για το MI5 για να μην ξανακατεβάζετε όλη τη ROM.
      Θα το βρείς εδώ.

Καλώς, έλεγα κι εγώ, τι διάολο, στραβός είμαι :p :p
      Τσεκάρω σε λίγο παιδιά, ευχαριστώ!!

• Ο/H anton1z001 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Τοπική Ρύθμιση. Σε μερικά κινητά δεν εμφανίζεται και σε μερικά αν εμφανίζεται μπορεί να μην αλλάζει (ανάλογα τη ROM). Δεν θυμάμαι XTRVBeta1 που να μπορεις να το αλλάξεις εσύ. Οι XRTVBeta1 από σήμερα και μετά θα είναι έτοιμες και δεν θα χρειάζεται να κάνετε κάτι. Για τώρα, πέρασε ένα fix που βγάλαμε και για το MI5 για να μην ξανακατεβάζετε όλη τη ROM.Θα το βρείς εδώ.
      Καλώς, έλεγα κι εγώ, τι διάολο, στραβός είμαι :P :P
      Τσεκάρω σε λίγο παιδιά, ευχαριστώ!!

Μια χαρά φαίνεται, ευχαριστώ :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H soulg έγραψε:

γ) μετά από κάθε restart της συσκευής η περιοχή (ρυθμίσεις>περισσότερες ρυθμίσεις>περιοχή) γυρίζει πάντα σε Πολωνία. Πρέπει να φτιαχτεί γιατί μου/μας σπάει τ' @@ ( )

Ο/H nikosp έγραψε:

Εχω το kenzo και κάθε φορά που το ανοίγω στις ρυθμίσεις μου βγάζει χώρα την Πολωνία και την αλλάζω σε Ελλάδα .υπάρχει κάποια λύση? Σήμερα έβαλα και την τελευταία ενημέρωσή αλλά το ιδιο.

Ο/H tsakal0s79 έγραψε:

Περάστηκε σε kenzo με μία πρώτη ματιά είδα ότι είχε 160 χαρακτήρες στο sms αλλά μετά από reboot γυρίζει σε Πολωνία και χάνεται θέλει να το γυρίζεις σε Ελλάδα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά από ότι διαβάζουμε στο en.miui.com, φαίνεται ότι είναι γενικό πρόβλημα στο kenzo....βάζει ο άλλος πχ Μαλαισία και στο reboot βγαίνει Πολωνία και ψάχνει να βρεί που είναι η Πολωνία :D :D :D

Ετοιμάσαμε μια ROM για δοκιμή βασισμένη στην σημερινή 7.2.24 που πιθανώς λύνει το πρόβλημα χωρίς να κλειδώνει μόνιμα το region σε Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω πέρα από λήψη και εγκατάσταση. Αν έχετε χρόνο εσείς ή όποιος άλλος έχει το kenzo ας την δοκιμάσει να δούμε αν λύνεται το πρόβλημα με την τοπική ρύθμιση σε Πολωνία μετά από επανεκκίνηση.

test-xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.2.24
    • από αύριο ποια θα δοκιμασω εγώ.

Επίσης δειτε λίγο την εφαρμογή του φόρουμ. Πάω να γράψω απάντηση και το κάνω στα τύφλα. Το πληκτρολόγιο καλύπτει την περιοχή κειμένου.
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Σε ido βλέπω ότι η ενημέρωση κώδικα ασφαλείας android είναι 1/1/2017.
      Στην προηγούμενη ρομ ήταν 1/2/2017.
      Επίσης τα μηνύματα παραμένουν 70 χαρακτήρες σε μένα.
      Χώρα ξαναγύρισε Πολωνία.
    • Θα προσπαθήσω σήμερα αλλά δεν εγγυουμαι γιατί δουλεύω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Μέχρι σήμερα το βράδυ (Αργά) θα σας δώσουμε και νέες XTRVbeta1-7.2.24 ROM, για τα...

Mi MAX (Hydrogen)

Η Xiaomi συνεχώς ανανεώνει τις ROM, καθώς παρατηρήθηκαν διάφορα προβλήματα, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα,

να αναγκαζόμαστε σε συνεχόμενα Rebuild των ROM. :thumbdown:

Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά... ;)
      Καλησπέρα σας

Θα πρακολουθούμε αυτό το νήμα ή θα ανοιχθεί καινούργιο για hennessy?
      Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο post, είμαι γενικά ευχαριστημένος με αυτήν την ρομ. Το μόνο που με ξένισε και το έχω υπό παρακολούθηση από χθες είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. Πρώτη φορά βλέπω να βγάζω την συσκευή από πλήρη φόρτιση και με μηδενική χρήση να μου πάει στο 96% εντός δεκαλέπτου. Πάντα δουλεύω με factory reset και ξέρω ότι όλα στρώνουν μετά από 2-3 μέρες χρήσης και 2-3 επανεκκινήσεις μέσα σε αυτές τις μέρες αλλά αυτήν την φορά η μπαταρία δεν δείχνει να συμπεριφέρεται σωστά και δεν έχει δικαιολογία διότι έχω ρυθμίσει να μην τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο και αυτό φαίνεται όταν πάω Μπαταρία -> χρήση μπαταρίας κι βλέπω μόνο 2 ή 3,5% Σύστημα android και Android και Τηλέφωνο σε αδράνεια σε 3 ώρες και από 100% σε 92% . Μακάρι να στρώσει με τη ν διόρθωση αλλιώς με βλέπω να γυρνάω σε προηγούμενη
    • Ο/H turbomiui έγραψε:

Σε ido βλέπω ότι η ενημέρωση κώδικα ασφαλείας android είναι 1/1/2017.
      Στην προηγούμενη ρομ ήταν 1/2/2017.
      Επίσης τα μηνύματα παραμένουν 70 χαρακτήρες σε μένα.
      Χώρα ξαναγύρισε Πολωνία.
      Όχι μόνο σε ido, γυρίσανε και σε άλλες ROM το android security patch. Γιατί ? Δεν έχουν πει.
    • Ο/H fatsionas έγραψε:

δηλαδη μονο αυτη πρεπει να περασουμε ετσι?αυτη που λεει test??
      Ναι μόνο αυτήν εγκατάσταση και δοκιμή μετά από reboot αν σου παραμένει Ελλάδα :)

Ο/H turbomiui έγραψε:

......
      ......Χώρα ξαναγύρισε Πολωνία.
      Λίγο υπομονή να δούμε πως θα πάει η δοκιμή στο kenzo γιατί είναι το ίδιο πρόβλημα. Εκτός και αν έχεις χρόνο τώρα για δοκιμή, να ετοιμάσουμε μια και για το ido.

Ο/H instant_diver έγραψε:

Καλησπέρα σας
      Θα πρακολουθούμε αυτό το νήμα ή θα ανοιχθεί καινούργιο για hennessy?
      Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο post, είμαι γενικά ευχαριστημένος με αυτήν την ρομ. Το μόνο που με ξένισε και το έχω υπό παρακολούθηση από χθες είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. Πρώτη φορά βλέπω να βγάζω την συσκευή από πλήρη φόρτιση και με μηδενική χρήση να μου πάει στο 96% εντός δεκαλέπτου. Πάντα δουλεύω με factory reset και ξέρω ότι όλα στρώνουν μετά από 2-3 μέρες χρήσης και 2-3 επανεκκινήσεις μέσα σε αυτές τις μέρες αλλά αυτήν την φορά η μπαταρία δεν δείχνει να συμπεριφέρεται σωστά και δεν έχει δικαιολογία διότι έχω ρυθμίσει να μην τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο και αυτό φαίνεται όταν πάω Μπαταρία -> χρήση μπαταρίας κι βλέπω μόνο 2 ή 3,5% Σύστημα android και Android και Τηλέφωνο σε αδράνεια σε 3 ώρες και από 100% σε 92% . Μακάρι να στρώσει με τη ν διόρθωση αλλιώς με βλέπω να γυρνάω σε προηγούμενη

Ναι εδώ θα ανακοινωθεί ότι νέο υπάρχει μέχρι την επόμενη Παρασκευή ;)
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστούμε πολύ για τις άμεσες ενημερώσεις Δημήτρη. Είστε καταπληκτικοί παιδιά !