[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
τελικα σε redmi note 3 pro μετα απο δοκιμη της test 7.2.24 παραμενει η περιοχη ελλαδα.μετα απο μια επανεκινηση που εκανα περιμενε ελλαδα
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ετοιμάσαμε μια ROM για δοκιμή βασισμένη στην σημερινή 7.2.24 που πιθανώς λύνει το πρόβλημα χωρίς να κλειδώνει μόνιμα το region σε Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω πέρα από λήψη και εγκατάσταση. Αν έχετε χρόνο εσείς ή όποιος άλλος έχει το kenzo ας την δοκιμάσει να δούμε αν λύνεται το πρόβλημα με την τοπική ρύθμιση σε Πολωνία μετά από επανεκκίνηση.
test-xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.2.24
-
Σε Kenzo με το test rom μετά από επανεκκίνηση παραμένει Ελλάδα ☺️
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fatsionas έγραψε:
τελικα σε redmi note 3 pro μετα απο δοκιμη της test 7.2.24 παραμενει η περιοχη ελλαδα.μετα απο μια επανεκινηση που εκανα περιμενε ελλαδα
Ο/H skorpios268 έγραψε:
Σε Kenzo με το test rom μετά από επανεκκίνηση παραμένει Ελλάδα ☺️
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H ntinasdim έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ετοιμάσαμε μια ROM για δοκιμή βασισμένη στην σημερινή 7.2.24 που πιθανώς λύνει το πρόβλημα χωρίς να κλειδώνει μόνιμα το region σε Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω πέρα από λήψη και εγκατάσταση. Αν έχετε χρόνο εσείς ή όποιος άλλος έχει το kenzo ας την δοκιμάσει να δούμε αν λύνεται το πρόβλημα με την τοπική ρύθμιση σε Πολωνία μετά από επανεκκίνηση.
test-xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.2.24
Ευχαριστούμε για την δοκιμές... θα διορθώσουμε όσες έχουν το ίδιο πρόβλημα -
-
-
Ο/H gilardino έγραψε:
Καλησπέρα.Υπαρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε να έχουμε σήμα μόνο 3g ή μόνο 4g;
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H gilardino έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το γνωρίζω αυτό.Εγω εννοούσα να έχει ΜΌΝΟ 3g ή 4g.Το κάνω πηγαίνοντας σ αυτό το μενού *#*#4636#*#* απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος άλλος πιο γρήγορος τρόπος
Δεν έχουν ενσωματώσει στα Settings του Radio - Sim κλείδωμα αποκλειστικά σε 3g ή 4g.
Ακολουθούν τις προτάσεις του κατασκευαστή, και δίνουν μόνο preference αντί του lock. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα