@bill koutoulas Πέρασα την 7.2.16 πάνω από την 6.12.22 . Στην αρχή χωρίς FR. Δούλεψε καλά με κάποια μικροπροβλήματα στην κάμερα.Έκανα FR αλλά δεν διορθώθηκε κάτι. Με την 7.2.24 διορθώθηκαν τα όποια προβλήματα υπήρχαν. Απ' ότι βλέπω την συσκευή την έχεις πριν την 31.12.2015 οπότε δεν έχεις πρόβλημα να σου κλειδώσει το bootloader. Πέρασέ την από πάνω από την 6.12.22 και αν σου δημιουργήσει προβλήματα ξαναπέρασέ την με FR.
[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Παιδιά μολις τωρα ειδα οτι στην τελευταία δεν εχει μεσα το μοντ 160 χαρακτήρων στα μηνυματα.. Αν στο mi5 μου βαλω το τελευταίο απο εδώ
xiaomi-miui-hellas_sms160mod_gemini_GTV-7.2.16 θα έχω πρόβλημα ..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Παιδιά μολις τωρα ειδα οτι στην τελευταία δεν εχει μεσα το μοντ 160 χαρακτήρων στα μηνυματα.. Αν στο mi5 μου βαλω το τελευταίο απο εδώ
xiaomi-miui-hellas_sms160mod_gemini_GTV-7.2.16 θα έχω πρόβλημα ..??
-
Η λειτουργία (ίσως η σημαντικότερη) να χωρίζει την οθόνη σε δύο για να τρέχεις δύο εφαρμογές (την δοκίμασα σε lineage os και μ άρεσε) πως γίνετε στην nougat του mi max; Δεν πιστεύω ότι δεν έχει γίνει ' implemented'!!!!
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
xiaomi-miui-hellas_sms160mod_gemini_GTV-7.2.16 θα έχω πρόβλημα ..??
-
-
-
Μολις πέρασα την 27.2.24 στο kenzo. Η Πολωνία επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση και το '/δ' δεν άλλαξε σε '/s' στην notification bar που δηλώνει την ταχύτητα σε seconds.
-
Ο/H jgougos έγραψε:
Μολις πέρασα την 27.2.24 στο kenzo. Η Πολωνία επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση και το '/δ' δεν άλλαξε σε '/s' στην notification bar που δηλώνει την ταχύτητα σε seconds.
-
Ο/H bill koutoulas έγραψε:
Σε αυτήν την έκδοση δεν έχω δει κανένα πρόβλημα προς το παρόν, εκτός του ότι λείπει η εφαρμογή root explorer (αν το θεωρείς πρόβλημα, πιστεύω ότι τα παιδιά το έβγαλαν γιατί χτυπούσε στην προηγούμενη έκδοση).
Εγώ έκανα FR και ξαναεστησα το τηλέφωνο από την αρχή. -
Μόλις την πέρασα στο kenzo μου... APN settings ολα καλά ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα