[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Πολύ πιθανό να είναι γενικό το κακό. Μόλις παρατήρησα ότι τι ίδιο συμβαίνει κι εδώ.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Παιδιά ο ισοσταθμιστής στις ρυθμίσεις ήχου σας δουλεύει στην 7.2.23; Σε κάποια προηγούμενη 7.2.16 η 7.2.19 που τον δοκίμασα δούλευε στην 7.2.23 με πετάει έξω. Όχι ότι είναι και κάτι σημαντικό αφού έχουμε το Dolby atmos, αλλά απλά το αναφέρω.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Παιδιά για πείτε αν σας πετάει και σας έξω.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ο/H maikmaik έγραψε:
Παιδιά ο ισοσταθμιστής στις ρυθμίσεις ήχου σας δουλεύει στην 7.2.23; Σε κάποια προηγούμενη 7.2.16 η 7.2.19 που τον δοκίμασα δούλευε στην 7.2.23 με πετάει έξω. Όχι ότι είναι και κάτι σημαντικό αφού έχουμε το Dolby atmos, αλλά απλά το αναφέρω.
Παιδιά για πείτε αν σας πετάει και σας έξω.
Δείχνει να δουλεύει κανονικά προς ώρας.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια εχω την παρακάτω εκδοση πως παω σε miui 8 developer;
-
Καλησπέρα,
- Σε Mi5 πέρασα την 7.2.24 και παρατήρησα πως είτε κεφαλαία είτε μικρά τα sms πηγαίνουν μέχρι 60 χαρακτήρες... Μετά σου βγάζει 2ο μήνυμα κ.ο.κ.
- Επίσης όντως και σε μένα (το διάβασα προηγουμένως) σχετικά με τη sim (vodafone) λέει κάτι not found αλλά και στο δίκτυο συνδέεται και δεδομένα έχω (3G γιατί στην περιοχή μου το 4G παίζει με την μπάντα που ο κινέζος έχει μαλώσει...).
Λέτε αυτά τα δύο να συνδέονται και γι' αυτό να έχω πρόβλημα με τους χαρακτήρες στα sms ; - Σε Mi5 πέρασα την 7.2.24 και παρατήρησα πως είτε κεφαλαία είτε μικρά τα sms πηγαίνουν μέχρι 60 χαρακτήρες... Μετά σου βγάζει 2ο μήνυμα κ.ο.κ.
-
Αγαπητέ συμφορμίτη @giannhs7 παρακολουθώ εδώ και ενάμιση χρόνο το Φόρουμ μας, πρώτη φορά βλέπω δημοσίευση με σβησμένα πεδία της καρτέλας "Σχετικά με το τηλέφωνο ". Υπάρχει κάποιος λόγος που θα πρέπει να μάθουμε και εμείς ?
-
Δεν υπάρχει καποιος λογος απλος την συγκεκριμένη φωτο την ειχα στειλει σε εναν φιλο γιαυτο ειναι σβησμενα.
-
Ο/H sinaola έγραψε:
Δεν μπορω για κανενα λογο να θεσω νεο wallpaper h lock screen.. Buggarei full
-
Παιδιά σε kenzo παρατήρησα ότι στις επαφές, η δεξιά μπάρα είναι πάλι στα αγγλικά. Κατά τα άλλα με το πέρασμα της καινούργιας rom δεν έχασα το mobile internet..keep walking
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H Nelias έγραψε:
Και σε μένα μια από τα ίδια σε Kate
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδες το προβλημα με το bluetooth (αποσυνδεεται απο την συσκευη) παραμενει. Εβαλα 7.2.23, μετα εβαλα 7.2.24, δοκιμασα να τις περασω ξανα, εκανα και wipe cache & delvik/ART αλλα τιποτα. Γυρισα στην 7.1.19 και λυθηκε το προβλημα. Εχει γινει καποια αλλαγη σε ο,τι αφορα το bluetooth απο την 7.1.19 στην 7.2.23/24; Αν ναι, προφανως δημιουργει προβληματα.
@MIUI_ART
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα