[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@AsteriosRemvos
Πήγαινε στο τοπικ του nikel ... xiaomi-miui.gr/community/index…ificationConfirm/3458239/
Δες το προηγούμενο ποστ του @BanditGR , όπως βλέπεις θα γλυτώσεις ένα φλασαρισμα , για πήγαινε απο'κει γιατί περιμένει να σε "περιποιηθεί" ... -
-
καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα για την αυριανή ρομ όσο αφορά το redmi note 4g......
Αύριο θα κριθούν πολλά όσο αφορά το redmi note 4g αφού το παράτησαν σε global επίπεδο και τις ρομ για αυτή τη συσκευή...........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H jdtaff έγραψε:
Καλημέρα. Όχι δεν αλλάζει ο αυξανόμενης ήχος κλήσης.
Έχει αναφερθεί εδώ, ότι η εταιρία το θεωρεί σαν feature και όχι σαν bug. Οπότε προφανώς δεν θα αλλαχθεί.
Πάντως στην global stable 8.1.1 δεν ισχύει, εάν θυμάμαι καλά.
-
Ο/H studiosakis έγραψε:
Ο/H jdtaff έγραψε:
Καλημέρα. Όχι δεν αλλάζει ο αυξανόμενης ήχος κλήσης.
Έχει αναφερθεί εδώ, ότι η εταιρία το θεωρεί σαν feature και όχι σαν bug. Οπότε προφανώς δεν θα αλλαχθεί.
Πάντως στην global stable 8.1.1 δεν ισχύει, εάν θυμάμαι καλά.
Δεν ξέρω να απαντήσω για τις stable εκδόσεις. Από την dev 7.2.7 και μετά, εκτός αν κάνω λάθος, συμβαίνει αυτό.
Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής όπως συμβαίνει σε άλλα ui και αυτό είναι πρόβλημα.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@AsteriosRemvos
Εδώ ... Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4
@Giannisagal
Ηρέμησε , μία βδομάδα δεν βγήκε αναβάθμιση , αύριο πιστεύω θα βγει κανονικά . -
-
-
Εχω το Xiaomi Redmi Note 2 και ειμαι στην έκδοση που λεω παρακατω γινεται οταν εχω χαμηλή μπαταρια το led της μπαταρίας να αναβοσβηνει οπως γινοταν και στην προηγούμενη εκδοση που ημουν; Ημουν στην miui 7 gtv 6.1.21. Επισης στην προηγούμενη εκδοση οπως ειπα παραπανω σαν πρωτη ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας ηταν τα 14 αν θυμαμαι καλα και μετα στα 10 μαι στα 5%.
-
Ο/H jdtaff έγραψε:
Δεν ξέρω να απαντήσω για τις stable εκδόσεις. Από την dev 7.2.7 και μετά, εκτός αν κάνω λάθος, συμβαίνει αυτό.
Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής όπως συμβαίνει σε άλλα ui και αυτό είναι πρόβλημα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Και βέβαια είναι πρόβλημα. Προσωπικά χάνω αρκετές κλήσεις μέσα στην μέρα.
Κάνουν κατι "κουλά" μερικές φορές
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-