Εμένα το γράφει Αναδόμηση δεδομένων ευρετηρίου. το πάτησα αλλά και πάλι δεν δουλεύει
Πρόβλημα στην κύλιση των επαφών
-
-
Καμία ιδέα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H carts έγραψε:
Εχω το Redmi 3s και το προβλημα μου ειναι οτι δεν λειτουργει η πλαϊνή μπαρα ας πουμε με την αλφαβητα οπου παταω πχ το γραμμα "d" και αντι να με παει στις επαφες που ξεκινανε απο "δ" μου δειχνει παντα το γραμμα "p" και οι επαφες ειναι στην αρχη δηλαδη στο γραμμα "α". Οι ενεργειες που εχω κανει για την επιλυση ειναι η αναδομηση δεδομενων ευρετηριου στην οργανωση επαφων και δεν μου ελυσε το προβλημα. Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει.
-
το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω οπως αγορασα το κινητο απο το γερμανο.εχει θεμα η ρομ που φορανε.περασα απο εδω stable και ολα καλα!
=============== Ιουλ 19th 2017, 12:00am ===============
Επισης ειχα θεμα με την ηχογραφηση.αυξομειωση και χαλια ηχος.εφτιαξε ποκυ ευκολα με ροοτ και install ενα αρχειακι.. -
-
Νομιζω την ειχα δοκιμασει η τουλαχιστον παρομοια εφαρμογη και κατα περιεργο τροπο το προβλημα παρεμενε.
-
Αυτό τώρα...με ψιλοκούφανες.. απλά δοκίμασε αυτή που σου γράφω,έτσι από περιέργεια.
Μου φαίνεται πολύ κουφό.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
τωρα ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα απο οταν εβαλα stable.και ναι οντως ηταν κουφο bugs της rom που ειχε μαμα.ας το δοκιμασουν οσοι εχουν θεμα να μας πουνε...!
=============== Ιουλ 19th 2017, 3:29pm ===============
το κινητο το ειχα παρει απο γερμανο.πηγα αμεσως κ τους ειπα για αυτα τα δυο θεματα.επαφες και ηχογραφηση...μιλησαν με infoquest και ειπαν αυτο με τιςτεπαφες θα λυθει σε μελοντικη ενημερωση και το γνωριζανε αλλα με την ηχογραφηση δεν ξεραν κατι να πουνε και αν ηθελα να το επιστρεψω.τελικα το κρατησα ...
=============== Ιουλ 19th 2017, 3:33pm ===============
δοκιμασα διαφορους dialer και σε ολους το ιδιο....οι συντομευσεις βγαιναν αγγλικα....κουφο πολυ ναι..κ στο θεμα μικροφωνο δοκιμασα πολλα ποτ ειδα σε ξενα σιτε...η λυση ειναι αυτη π εδωσα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες