ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΒΟΛΟΥΤ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ(ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ).ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠAYPAL.ΔΕ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ.CHECK YOUR CARD DETAILS ΛΕΕΙ.ΥΠΟΠΤΕΥΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ REVOLUT KAI IΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ PAYPAL.ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗ REVOLUT ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩς ΔΕ ΜΠΟΡΩ.....SORRY για τα caps ειμαι σε απογνωση
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
-
-
Η αλαγη διεύθυνσης δηλώνει κλοπή κάρτας η προσωπικών στοιχείων
-
Καλύτερα να μιλήσεις με το support της revolut
-
παιδια η billing διεύθυνση της revolut δεν αλλάζει ποτέ.ακόμα και αν αλλάξουμε τα στοιχεία της διεύθυνσης στο λογαριασμό μας!(στην επεξεργασία των στοιχείων). Μιλησα με υποστήριξη και τους φάνηκε περίεργο αυτό που συμβαίνει....να βγάζει σαν invalid τα στοιχεία που βάζω στο paypal
-
Η μόνη περίπτωση είναι να βάζεις τα στοιχεία από την εφαρμογή και να έχεις παραγγείλει και την φυσική κάρτα, τότε ναι, έχουν αλλάξει τα στοιχεία, όπως ημερομηνία λήξης κτλ
-
η καρτα ιδια δεν ειναι?(virtual και physical)την εχω παραγγειλει εδω και πολυ καιρο.και τωρα βαζω τα στοιχεια απο app(δεν την εχω εδω την καρτα).τι μπορει να φταει?
-
Μάλλον αυτό που σου είπα, η κάρτα που είναι στον δρόμο, ίσως να έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά της εφαρμογής, την είχα πατήσει κι εγώ στην αρχή έτσι με το paypal
-
να σαι καλα!θα το κοιταξω και θα ενημερωσω μηπως ειναι για κατι νεο που θα βοηθησει ισωςκαι αλλους:)καλη συνεχεια!
=============== Φεβ 28th 2017, 2:39pm ===============
φιλε μου @NasDriver σχετικα με αυτο μιλησα και με υποστηριξη και μου πε πως επρεπε απλα να κανω ενα log out απο το λογαριασμο να κανει και ενα update την καρτα και μετα εαν οτιδηποτε ειχε αλλαξει(cvv οπως λεγαμε πριν)θα εμφανιζοταν ενημερωμενο στη virtual revolut κανονικα!Ο/H NasDriver έγραψε:
Μάλλον αυτό που σου είπα, η κάρτα που είναι στον δρόμο, ίσως να έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά της εφαρμογής, την είχα πατήσει κι εγώ στην αρχή έτσι με το paypal
σε μηνυμα που εστειλα στην paypal ειπαν το εξης....."If your card has been issued abroad, you won't be able to add this card anymore as normally you should not be able to add a card issued abroad but only in your country."αλλαξε κατι?υπαρχει κατι που μπορω να κανω,θα δειξει:P
-
Αυτό κάνε που σου είπαν, logout και ξανά login α πάρει τα νέα στοιχεία, καλό θα ήταν πριν να κρατήσεις ημερομηνία λήξης και ccv και να δεις εάν άλλαξαν μετά, οπότε αμέσως θα ξέρεις ότι εκεί θα ήταν και το πρόβλημα με την paypal
-
-
Και ακόμα δεν την δέχεται στην paypal ? Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις
-
αστα να πανε...εχει σπασει το κεφαλι μου δεν ειναι λογικο.και αυτο με το mail σα να λεει φιλε η καρτα σου ειναι αγγλικη εδω δε μπορεις να τη βαλεις....ετσι το πηρα εγω.καποιος θα εχει κατι αντιστοιχο δε μπορει:P
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0