ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ REDMI NOTE 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ROM ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ .... ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ??
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΡΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Το πρώτο βήμα έγινε φίλε μου που είναι η αλλαγή από unofficial σε Official rom. Το επόμενο βήμα είναι να κάνεις αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader όπως σου προανέφερε ο @geoanto555. Πέρνα και μια developer rom για να ξεκλειδώσεις όταν με το καλό πάρεις την έγκριση.
Το πρώτο βήμα έγινε φίλε μου που είναι η αλλαγή από unofficial σε Official rom. Το επόμενο βήμα είναι να κάνεις αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader όπως σου προανέφερε ο @geoanto555. Πέρνα και μια developer rom για να ξεκλειδώσεις όταν με το καλό πάρεις την έγκριση.λ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
George,
1ον Ευχαριστουμε για τις απαντήσεις πάντα.
και εγω μετά απο ένα update ελληνικής ROM στο Mi4c που δεν δουλευε η καμερα, πέρασα κινεζικη αλλά πλέον κλειδωσε το root και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανενα guideline που βρίσκω στο site για να το ξεκλιεδώσω με κανένα tool.
Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εκτός από την επικοινωνία με την εταιρεία;
Κλείδωσε ο bootloader εννοείς προφανώς. Γιατί δεν τον ξεκλειδώνεις πάλι με το ίδιο account που το είχες ξεκλειδώσει και παλιότερα;
Την πρώτη φορά όταν το αγόρασα και είχε την αρχική κινέζικη rom ακολούθησα τον οδηγό (adb tools etc.) χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο συγκεκριμένο account. και όλα είχαν γίνει όπως έπρεπε.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
Παρέλαβες με κλειδωμένο bootloader και ξεκλείδωσες εσύ, ήταν ξεκλείδωτος; Αναφερε τα βήματα που ακολούθησες να διευκολυνθούμε κι εμείς.