αρα ρε παιδια τι επιλεγουμε το note 4 ή το note 4x. ?? είμαι σε διλημμα και προσπαθώ να επιλέξω με γνώμονα την 800αρα? είναι καλύτερο παρατηρόντας και το site KIMOVIL με ψηλότερη βαθμολογια το note 4?? τα φωτα σας!!!
παιδιά θέλω να επιλέξω xaiomi note με γνώμονα την 800 αρα μπάντα, και σκεπτόμενος ότι θα ήταν καλύτερα να έχει και τον snapdragone 625.ποιο είναι καλύτερο το note 4 ή note 4X?? και τα δύο τα βρίσκω στο site KIMOVIL σε clobal εκδοσή με βαθμολογία 9,7/10 και με 800ara και επειδή επιθυμώ να αγοράσω ΜΌΝΟ από skoytz το 4Χ που πολλοι υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερο και έχει 800αρα σε κανένα μαγαζί δεν το έχει με 800αρα. ΤΙ ισχύει τελικά ποιο προτείνεις να προχωρήσω στην αγορά μου?
Αν ψάξεις λίγο στις συζητήσεις, θα δεις τις διαφορές των εκδόσεων. Χοντρικά, ισχύουν τα εξής:
1) Μόνο εκδόσεις με Snapdragon έχουν την 800άρα μπάντα. Οι εκδόσεις με Mediatek ΔΕΝ την έχουν
2) Η Global έκδοση με 800άρα, ονομάζεται Redmi note 4 (χωρίς X). Ο κωδικός μοντέλου, τελειώνει σε 2.
3) H Infoquest φέρνει το Redmi Note 4x ΜΕ 800άρα. Το βρίσκεις στις μεγάλες αλυσίδες (γενικά στους συνεργαζόμενους με Infoquest).
Με άλλα λόγια, ρωτάς τα σκρουτζομάγαζα που σε ενδιαφέρουν και κρίνεις.
Καλησπέρα στην παρέα.
χτες πέρασα την νέα εκδοση 8.2.5.0. και σήμερα παρατήρησα ότι δεν μπορώ να μπω στα δεδομένα κινητής....Παίζει κάτι με το APN? Πως μπορεί να λυθεί?
Εγώ πάντως που έχω το 4Χ SD χωρίς την 800άρα δεν πιάνω 4G, τουλάχιστον στον Βόλο, αλλά σιγά το θέμα πραγματικά. Σύμφωνα με το speedtest μου έβγαλε 27mbs download και πάνω από 10 upload με Η+ της Cosmote. Όλα σφαίρα πηγαίνουν. Γενικά και να μην έχεις ταχύτητες 4g στο κινητό σιγά το πράγμα. Ποιος κατεβάζει πράγματα στο κινητό; 99,9% του χρόνου σερφάρισμα κάνουμε.
Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν στο Βόλο η Cosmote χρησιμοποιεί την 800άρα; γιαυτό δεν πιάνω 4g ή μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω; ρωτάω γιατί η κάρτα sim είναι καινούργια, ούτε μία εβδομάδα.