Διαφήμιση

Redmi note 4X - stable global version

• Τελικά που θα βρούμε μια μέτρηση από Antutu για το Redmi Note 4 Qualcomm ή 4x να δούμε στην πράξη πόσα πιάνει το κινητό....γιατί στο kimovil έχει μια μέτρηση πριν ακόμη κυκλοφορήσει το κινητό
    • Κοντά στα 60000 συν πλην είναι ο Snapdragon 625 το οποίο δε λέει και πολλά βέβαια. Μεσαίων δυνατοτήτων επεξεργαστής είναι.
    • Παιδιά,

έχω γράψει στο δίπλα θέμα (γενική συζήτηση για το 4X) μερικά πραγματάκια.

1) Antutu περί τις 62300 πιάνει (62314 βιντεάκι στο youtube)
      2) Το 4 Global version που έχουν πωλητές του Aliexpress και το Honorbuy, με την μπάντα B20 (800), ενδεχομένως είναι το ίδιο με το 4Χ της Ταϊβάν (το βρίσκεις και στο mi.com αν επιλέξεις Ταϊβάν), το οποίο ταιριάζει στις προδιαγραφές και στη μπάντα 20.
      3) Το 4Χ Κίνας είναι αντίστοιχο με το 4 Ινδίας.

Το ζήτημα είναι ότι όπως και να έχει, είναι ακόμα προπαραγγελία το 3/32 Global, με αποστολή 7 Μαρτίου, ενώ το 4/64 δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του. Οπότε, λίγη υπομονή
    • Διαφήμιση
    • Εγώ φίλοι μου να ρωτήσω αφού αύριο θα παραλάβω, μπορείτε να μου πείτε πιες οδηγίες ακολουθώ για να περάσω την ελληνική dev (αφού μάλλον πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσω) ?
    • Ο/H kosbar έγραψε:

Εγώ φίλοι μου να ρωτήσω αφού αύριο θα παραλάβω, μπορείτε να μου πείτε πιες οδηγίες ακολουθώ για να περάσω την ελληνική dev (αφού μάλλον πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσω) ?
      Πρώτα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader, χωρίς αυτό δεν περνάς τίποτα.
    • Ο/H kosbar έγραψε:

Έχω ηδη απο 1 χρονο πριν για το νοτε 3, πιστευω ότι δεν χρειαζεται να ξανακανω αιτηση.
      Κάνε login στο site της αίτησης να δεις αν σε βγάζει στην οθόνη κατεβάσματος του Mi Unlock tool. Αν συμβαίνει αυτό, τότε έχεις ακόμα δικαιώματα ξεκλειδώματος. Αν δεις οτιδήποτε άλλο, είναι (ενδεχομένως) κακό.
    • Διαφήμιση
    • Redmi note 4 SD and Redmi note 4X is basically same, but Redmi note 4X has extra modem and model numbers are different.

Also Redmi note 4Sd is launched in India only

Redmi note 4X is launched in China only
      en.miui.com/thread-515816-1-1.html
    • ρε παιδιά μια φορά αποφάσισα και εγώ να πάρω κινέζικο τηλέφωνο και να το ψάξω λίγο για να πάρω και κάτι καλό και να μην μου βγει και καμιά πατάτα... ε λοιπόν 5 εγκεφαλικά κύτταρα έχω στο κεφάλι μου που ασχολούνται με τέτοια πράγματα και κοντεύω να τα κάψω και αυτά...
      λοιπόν στο ζουμί γτ τώρα κατάλαβα τι παίζει
      ερώτηση 1 : που βρίσκεις αυτό το Redmi Note 4 (special global edition)
      γτ από ότι καταλαβαίνω είναι η καλλίτερη επιλογή και επειδή εγώ βρίσκω μόνο αυτό με τον Helio x20 το άλλο πρώτη φορά το βλέπω εδώ δεν το έχω δει κάπου που να πουλιέται
      και ερώτηση 2 : άντε ότι έχει την global edition rom, το αφήνω ως έχει η είναι καλλίτερα να βάλω την ελληνική rom?
      η μπερδεύομαι πάλι κάπου?
    • Ο/H Thermaikos έγραψε:

Redmi note 4 SD and Redmi note 4X is basically same, but Redmi note 4X has extra modem and model numbers are different.

Also Redmi note 4Sd is launched in India only

Redmi note 4X is launched in China only
      en.miui.com/thread-515816-1-1.html
      紅米Note 4X - 小米台灣官網

Αν ανοίξεις εκεί που λέει για τις μπάντες: FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20

Επίσης:

Buy Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB Global Version | Redmi Note 4 Gray Price

International Version Xiaomi Redmi Note 4 3GB 32GB Smartphone - Gold
      Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
    • γενική ερώτηση: τι είναι οι μπάντες και τι σημαίνουν πρακτικά σε ένα τηλέφωνο?

=============== Μαρ 2nd 2017, 10:48pm ===============
      και κάτι ακόμα γιατί μας ενδιαφέρει τόσο πολύ ποια rom θα έχει αν έχει την global η την κινέζικη αφού ούτος η αλλιώς μπορούμε να βάλουμε την ελληνική; και τέλος πάντων είναι καλλίτερα να αφήνουμε την δική της rom η είναι καλλίτερα να βάζουμε την ελληνική ακόμα και όταν έχει ήδη επάνω την global; θέλω να πω αν όλα πάνω στην συσκευή είναι όπως τα θέλουμε γτ η rom μπορεί να γίνει ανασταλτικός παράγοντας από το να την αγοράσουμε όταν έχεις την επιλογή να την αλλάξεις
      μπορεί να λέω μεγάλη βλακεία τώρα αλλα προσπαθώ να καταλάβω....
    • Διαφήμιση
    • Θα απαντήσω για τις μπάντες, καθώς για τις ROM δεν έχω κάνει σύγκριση (θα είναι η πρώτη μου Xiaomi συσκευή).

Φαντάσου τη μπάντα των FM, όπου στη Χ συχνότητα είναι π.χ. ο Δίεση κ.λπ.

Στην Ελλάδα, η 4G επικοινωνία γίνεται σε 3 συχνότητες, μία εκ των οποίων είναι και η B20 (800Mhz). Η εν λόγω συχνότητα χρησιμοποιείτο για το UHF (αναλογική τηλεόραση) και πλέον χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του 4G στην επαρχία, λόγω της μεγαλύτερης διεισδυτικότητας που έχει η χαμηλότερη συχνότητα. Άρα, αν δεν έχουμε την B20, σε πολλά επαρχιακά μέρη της Ελλάδας δεν έχουμε 4G