Redmi note 4X - stable global version
-
-
Μπορεί να έχεις official μπορεί και μαιμού. Αλλά εδώ μέσα όλα διορθώνονται.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Μπορεί να έχεις official μπορεί και μαιμού. Αλλά εδώ μέσα όλα διορθώνονται.
-
Ο/H Zombie έγραψε:
Γεια σας. Με ενδιαφέρει και εμένα το 4Χ και θέλω να ρωτήσω αν το πάρω από την ελληνική αγορά (σκρουτζομάγαζο στην Άρτα με 192€, δωράκια και 2 έτη εγγύησης) "κινδυνεύω" από άποψη ROM
Υπάρχει καινουργια συνεργασία της κοινότητας -> Επίσημη συνεργασία της κοινότητά μας με τις CITIS CA. (Premium Support) -
εαν μενεις Αθηνα εχεις επιλογη να σου πω σε προσωπικο το εχω ειναι πολυ καλο
-
Σου έστειλα
Το Minideal πάντως το έχει ως εξής (φώτο). Αν δεν επιτρέπονται οι αναφορές αυτές μπορείτε να τις σβήσετε
Φαίνεται ότι έχει Offical Global ROM και η τιμή είναι πολύ καλή. Για άλλα του εξωτερικού δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά για αυτό ξέρω ότι όντως τα καταχωρούν σαν gift με low value. Ένας φίλος που πήρε κινητό από κει δεν πλήρωσε φόρους και έμεινε ευχαριστημένος. Αλλά κλασσικοί κινέζοι, γράφουν quad-core σε ένα σημείο και octa-core σε άλλο
-
Ο/H Zombie έγραψε:
Αν δεν επιτρέπονται οι αναφορές αυτές μπορείτε να τις σβήσετε
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Zombie έγραψε:
Αν δεν επιτρέπονται οι αναφορές αυτές μπορείτε να τις σβήσετε
-
Ο/H Zombie έγραψε:
-
Ο/H AndreasB09 έγραψε:
Ο/H Zombie έγραψε:
Άρα, το Redmi Note 4X έχει βγει ΜΟΝΟ για την Κίνα έτσι; Και το ότι δεν έχει την Β20 band σημαίνει πρακτικά ότι δεν πιάνει 4G ή κάτι τέτοιο;
Ναι και εγώ για το ίδιο ελληνικό κατάστημα λέω -
Το Redmi Note 4X βγαίνει στην Κίνα μια εκδοσή με SD και μια με helios X20 cpu (χωρίς την Β20)
επίσης βγαίνει στην Ταϊβάν και Χονγκ Γκονγκ με SD (και μάλλον έχει την Β20 άλλα δεν είμαι σίγουρος)
και υπάρχει και η εκδοσή που σου είπα RedmiNote 4 Global Edition με CE πιστοποίηση, ευρωπαϊκό φορτιστή και Β20
πάντως να ξέρει άμα το πάρεις από τον συγκεκριμένο κατάστημα θα χρειαστεί να πάρεις και αντάπτορα για το φορτιστή γιατί όπως σου είπα είναι η κινεζική εκδοσή -
Αντάπτορα σου βάζουν τα καταστήματα όταν στο στέλνουν αλλά σιγά 2 ευρώ κάνει έξω ίσως και λιγότερο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα