Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Μπες στο bios...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπες στο bios...
-
Κάτι άλλο υπάρχει που μπορώ να δω;
Δοκίμασα και έβαλα το PC σε test mode μέσω adb, αλλά και πάλι οι εντολές μέσα από το script δεν λειτουργούσαν σωστά
Πέρασα τους drivers αλλά το script έδειχνε ότι το PC είναι στα 32 bit, ενώ είναι 64! και δεν αναγνώριζε σωστά το τηλέφωνο ούτε ανοιχτό ούτε και σε fastboot, (εκεί έβγαζε θαυμαστικό στο Android)
Άρα; -
Δοκιμασε να κάνεις απεγκατασταση στους drivers και ότι σχετικό επενεκινηση υπολογιστή εκκινηση με χωρίς την ψηφιακή υπογραφή των windows (πρώτη επιλογή)και εγκατάσταση όλων των σχετικών σε αυτή την κατάσταση για καλό και για κακό απενεργοποίησε παντελώς ότι έχει σχέση με antivirus και δες μήπως κάτι συμβαίνει...Ηλίας
-
@amavroudis Επειδή βλέπω ότι μόνο εσύ ασχολείσαι και απαντάς να γνωρίζεις ότι ο οδηγός ισχύει και σε windows 11
-
Ο/H derveni έγραψε:
@amavroudis Επειδή βλέπω ότι μόνο εσύ ασχολείσαι και απαντάς να γνωρίζεις ότι ο οδηγός ισχύει και σε windows 11
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
-
Καλησπέρα μάγκες, να ζητήσω και εγώ μια βοήθεια.
Εχω το RedMi note 10 pro και προσπαθώ να δώ αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Εχω κανει όλη τη διαδικασία και ενώ δουλεύει η εντολή adb reboot bootloader και το κινητό μπαίνει σε fastboot εντουτοις η εντολή fastboot devices δεν φέρνει αποτέλεσμα.
Υ.Γ. Στη διαχείρηση συσκευών το κινητό αναγνωρίζεται ως OTHER DEVICES "Android"
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Δες στη πρώτη σελίδα του νήματος πως πρέπει να αναγνωρίζεται όταν είναι σε fastboot.
Δεν είναι σωστό όπως το έχεις τώρα...
Άλλαξε τους οδηγούς με το χέρι σε fastboot. -
Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Επειδή δεν κατάλαβα ποιούς οδηγούς πρέπει να βάλω χειροκίνητα, έκανα update τους οδηγούς για τη συσκευή Android που μου διάβαζε με θαυμαστικό, σε Samsung USB Interface, μου διάβασε το Redmi Note 10 Pro σε fastboot.
Και είδα οτι έχω κλειδωμένο το bootloader. -
Μήπως θα σας ήταν εύκολο να ξανά ανεβάσετε την έκδοση XDI v1.1.0 (06 Φεβρουαρίου 2021) γιατί στο πρώτο post έχει πέση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0