Απίστευτος, χίλια Μπράβο!!
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
σε ευχαριστουμε πολυ για τον χρησιμο οδηγο
-
Καλησπέρα, πολύ καλός οδηγός. Μετά την εγκατάσταση όταν το βάζω σε fastboot μέσω γραμμής εντολών στήν διαχείριση συσκευών μου το βγάζει ως : Kedacom USB Device -> Android Bootloader Interface
Είναι πρόβλημα ή όχι;
Επίσης ξαναενεργοποιώ έλεγχο υπογραφής απο το script μετά; -
-
Ναι είναι πρόβλημα. Μπες στη Διαχείριση συσκευών, απεγκαταστησέ το πρόγραμμα οδήγησης για το Android Bootloader Interface, και μετά κάνε refresh για να στο αναγνωρίσει σωστά. Ναι μπορείς και από το script επιλογή 2.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου. Δεν είναι δύσκολο. Δες => Deep Flash Cable.
Μιας ακόμη και αυτό είναι αμφίβολο ότι θα λειτουργήσει πλέον με τις 8.2 ROM, αφού η xiaomi έχει κλειδωμένο το edl, γιατί δεν ξεκλειδώνεις τον Bootloader να ησυχάσεις;
-
Το edl δεν έχει κάποια σχέση όμως με το ξεκλείδωμα του Bootloader. Κανείς αίτηση, παίρνεις έγκριση, μπαίνεις fastboot mode, τρέχεις το Mi unlock tool, ξεκλειδώνεις...
-
Θετική απάντησηΤο edl mode το χρησιμοποιούμε όταν έχουμε unofficial rom σε snapdragon και θέλουμε να φλασάρουμε Official rom, εσύ έχεις official ή ξεκλειδώνεις σε fastboot mode ή εάν δεν σε αφήνει φλασάρεις global dev από τον updater και ξεκλειδώνεις μετά.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην demakhs ()
Αιτία: περιεκτικό σεμινάριο με όλους τους τεχνικούς όρους του φόρουμ!! -
-
Καλησπέρα και πάλι.
Τώρα είμαι εντάξει στο θέμα drivers;
Η 1η είναι με ανοιχτό το κινητό μόνο φόρτιση.
Η 2η είναι με ανοιχτό μεταφορά αρχείων.
Η 3η είναι κλειστό σε fastboot.
Πειράζει που στην γραμμή εντολών εκεί που δείχνει την συσκευή δεν υπάρχει τόσο μεγάλο κενό ανάμεσα στο "86e2f68'' και στο ''fastboot'' όπως έχω δεί από άλλους;
Τ -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το edl δεν έχει κάποια σχέση όμως με το ξεκλείδωμα του Bootloader. Κανείς αίτηση, παίρνεις έγκριση, μπαίνεις fastboot mode, τρέχεις το Mi unlock tool, ξεκλειδώνεις...
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το edl mode το χρησιμοποιούμε όταν έχουμε unofficial rom σε snapdragon και θέλουμε να φλασάρουμε Official rom, εσύ έχεις official ή ξεκλειδώνεις σε fastboot mode ή εάν δεν σε αφήνει φλασάρεις global dev από τον updater και ξεκλειδώνεις μετά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0